چهارشنبه 03 خرداد 1391 09:34:46             شماره‌ خبر :1014447
فرمانده انتظامی استان زنجان:
تكريم شهدا، تلاشی است در برافراشتن پرچم استقلال بشريت

گروه خبرنگاران افتخاري / محمدمهدی منوچهری: سرهنگ يحيی شرفی در هفتمين جلسه برگزاری يادواره سراسری شهدا در زنجان، گفت: تكريم و تعظيم شهيدان تلاشی مقدسی است در برافراشتن پرچم سرخ استقلال و آزادی بشريت.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه خبری پليس، سرهنگ يحيی شرفی، فرمانده انتظامی استان زنجان در اين جلسه امنيت را لازمه حركت منطقی و فكری جامعه دانست و افزود: ايجاد امنيت در جامعه در سايه حضور دليرمردان و شيرزنانی است كه جان خود را نثار كرده و از جان و مال و ناموس خود می‌گذرند تا از وطن و ملت عزيز در برابر هر ناامنی و ناملايمتی دفاع كنند.

وی افتخار كاركنان سخت كوش نيروی انتظامی را شهادت اعلام و تصريح كرد: تكريم و تعظيم شهيدان تلاشی مقدس در برافراشتن پرچم سرخ استقلال و آزادی بشريت است.

سرهنگ شرفی با بيان اينكه وظيفه ماست كه حق شهدای را ادا كنيم، افزود: با گسترش فرهنگ ايثار و شهادت، امنيت پايدار در جامعه محقق شده و بر ماست كه قدردانی كنيم از شهادت‌طلبی‌ها و رشادت‌های شهدای عزيز ميهمن اسلامی كه با خون پاك خود چراغ‌هايی فرا راه آزادی تمام ملت‌های دربند برافروختند.

وی تأكيد كرد: نظام مقدس اسلامی، نتيجه ايثارگری شهدا است كه امروز زنده نگه داشتن ياد شهدا باعث تداوم حركت انقلاب شده و همه بايد به وظيفه خود در قبال نظام اسلامی و شهدا عمل كنيم.

سرهنگ شرفی خاطرنشان كرد: ما بايد در ترويج فرهنگ شهادت كوشا باشيم و با انگيزه رسالت عظيمی را كه شهدا به گردن ما گذاشته‌اند به خوبی انجام دهيم.

وی اظهار كرد: يادواره شهدا بايد در زنجان طوری برگزار شود كه در شأن شهدا و مردم عزيز و دريادلان خط شكن استان زنجان در پايتخت شور و شعور حسينی باشد.

يادآور می‌شود، دومين يادواره 120 شهيد فرماندهی انتظامی استان زنجان با حضور مسئولان انتظامی كشور،‌ قرار است در تيرماه سال جاری در محل دانشگاه زنجان برگزار شود.