پاسخ به:اخبار قرآنی (1391/03/03)
چهارشنبه 3 خرداد 1391 7:59 PM| چهارشنبه 03 خرداد 1391 08:16:49 شماره خبر :1014706 |
| تمديد مهلت ارسال آثار به طرح توليدات ديجيتال «امام من» |
|
گروه فضای مجازی: مهلت ارسال آثار به نخستين طرح ملی توليدات ديجيتال «امام من» تا 25 خردادماه تمديد شد. به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از ستاد خبری طرح ملی توليدات ديجيتال «امام من»، نظر به درخواست بسياری از علاقهمندان اهل بيت(ع) كه به دليل عدم اطلاع موفق به ارسال آثار خود به جشنواره نشدهاند، مهلت ارسال آثار به تا 25 خردادماه سال جاری تمديد شد. بنابر اين گزارش، در پايان جلسهای كه با حضور عبادالله رمضانی، دبير طرح و هيئت اجرايی اين جشنواره برگزار شد ضمن بيان مطلب فوق اعلام شد، اين فرصت به احترام كليه علاقهمندانی كه به دلايل مختلف تا اين لحظه موفق به حضور در جشنواره نشدهاند مهيا شده است و با در نظر گرفتن حقوق ديگر شركتكنندگان، اين تاريخ به هيچ عنوان دوباره تمديد نخواهد شد و علاقهمندان برای ارسال آثار خود فقط تا 25 خردادماه فرصت خواهند داشت. گفتنی است در مدت زمانی كه از شروع جشنواره گذشته است، استقبال بسيار مناسبی از همه سنين و طيفهای مختلف جامعه از شهرها و روستاهای كشور از اين جشنواره صورت گرفته است. |