سه شنبه 02 خرداد 1391 09:29:10             شماره‌ خبر :1013728
مجله اينترنتی امير سرتيپ خلبان شهيد «حبيب‌الله نمازيان» منتشر شد

گروه فضای مجازی: همزمان با فرارسيدن سالروز شهادت امير سرتيپ خلبان حبيب‌الله نمازيان، مجله اينترنتی اين شهيد توسط پايگاه اطلاع‌رسانی فرهنگ ايثار و شهادت، نويد شاهد، منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از نويد شاهد، مجله اينترنتی امير سرتيپ خلبان شهيد «حبيب‌الله نمازيان» با عناوين و مطالب خواندنی همچون زندگی‌نامه، وصيت‌نامه، خاطرات خانواده شهيد و همرزمان و آلبوم تصاوير منتشر نشده اين شهيد در پايگاه اطلاع‌رسانی فرهنگ ايثار و شهادت منتشر شد.

بنابر اين گزارش، «زندگی‌نامه»، «وصيت‌نامه»، «در كلام ياران»، «خاطرات روزانه»، «گالری تصاوير» عناوين اصلی ويژه‌نامه اينترنتی سرتيپ خلبان شهيد حبيب‌الله نمازيان است.

«كلام ياران» خاطراتی از سرهنگ مهدی صرامی، سرهنگ خلبان هوشنگ جاويد، سرهنگ مهدی كاظميان، حجت‌الاسلام شريفی، سروان محمد جواد حيدری، سرهنگ لطفعلی عنايتی، سرتيپ امير داداشيان و همسر شهيد را شامل می‌شود.

در بخشی از ويژه‌نامه اينترنتی سرتيپ خلبان شهيد حبيب‌الله نمازيان با بيان خاطره‌ای از سرهنگ لطفعلی عنايتی آمده است: «او آدم‌شناس ماهری بود؛ با هر كس چند كلمه صحبت می‌كرد، او را می‌شناخت و با استفاده از اين شناخت، او را در محل مناسبی می‌گماشت. او آدم رازداری بود و هيچكس نمی‌توانست افكار او را بخواند. من بيش از 18 سال با او دوست بودم. او نه تنها هرگز باعث ناراحتی من نشد، بلكه حتی من يك بار هم نديدم كه باعث رنجش خاطر كسی شود.»

گفتنی است، امير سرتيپ شهيد خلبان حبيب‌الله نمازيان يكم خردادماه سال 1343 در خانواده‌ای مذهبی در يكی از محلات قديمی كرمان(جانی آباد و شهيد رجايی فعلی) ديده به جهان گشود. مقطع دبيرستان حبيب‌الله مصادف با شروع تظاهرات علنی بر عليه رژيم منحوس پهلوی بود و وی با جا‌به‌جا كردن رساله حضرت امام و توزيع بين انقلابيون نقش بسزايی در آن دوران ايفا كرد.

با تشكيل بسيج مستضعفين به فرمان حضرت امام (ره) در بسيج ثبت‌نام كرد و مشغول فراگيری آموزش‌های نظامی و عقيدتی شد. با شروع جنگ تحميلی عراق عليه جمهوری اسلامی ايران حبيب 16 ساله به دليل مخالفت مادر، و ارادتی كه به مادر داشت عليرغم ميل باطنی‌اش فقط به فعاليت در پشت جبهه و امورات فرهنگی پرداخت. حبيب عشق و علاقه عجيبی به خلبانی داشت و هميشه شعار می‌داد بلند آسمان جايگاه من است. علی رغم قبولی در رشته مهندسی در كنكور سراسری به علت عشق و علاقه به كسوت مقدس سربازی و خلبانی دانشكده افسری امام علی(ع) را بر رفتن به دانشگاه‌های دولتی ترجيح داد و در طول سه سال دانشكده از نظر علمی و ورزشی و اخلاقی و رفتاری جزء دانشجويان برتر بود.

سرانجام اين امير شهيد خلبان در اول خرداد ماه 1378 در يكی از رزمايش‌های ارتش جمهوری اسلامی ايران كه به مناسبت سالروز آزادی خرمشهر در منطقه عمومی دارنگون شيراز در حال برگزاری بود شركت كرد و در حين مانور در اثر سانحه هوايی بالگرد جنگنده 209 (كبرا) به اتفاق كمك خلبانش شهيد علی‌اكبر اسماعيل‌زاده به درجه رفيع شهادت نائل شد و پس از شهادت اين امير وارسته و پس از انتقال پيكر مطهرش به زادگاهش كرمان در تاريخ چهاردهم خردادماه 1378 در گلزار شهدای شهر كرمان در جوار ساير همرزمانش به خاك سپرده شد.