آرد و جوش‌شيرين را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه كنيد. بادام را هم اضافه كرده و آنقدر هم بزنيد تا كاملا چسبناك شود...
 
 
 




مواد لازم براي 30 عددبيسكويت:
  • تخم‌مرغ: 3عدد
  • شكر: سه‌چهارم فنجان
  • كره آب‌شده: يك‌دوم 2 سوپ‌خوري
  • پوست پرتقال: يك عدد
  • وانيل: يك قاشق سوپ‌خوري
  • آرد: 2 فنجان
  • جوش شيرين: يك قاشق سوپ‌خوري
  • بادام: يك سوم فنجان، خام و پوست‌گرفته



روش تهیه :

1. فر را با دماي 175درجه سانتي‌گراد (350 درجه فارنهايت) گرم كنيد. 

2. تخم‌مرغ‌ها را در ظرفي شكسته و با شكر، حسابي مخلوط كنيد تا زرده تخم‌مرغ رنگ‌پريده شود. كره، پوست پرتقال و وانيل را با هم مخلوط كنيد.

3. آرد و جوش‌شيرين را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه كنيد. بادام را هم اضافه كرده و آنقدر هم بزنيد تا كاملا چسبناك شود.

4. حالا خمير را به صورت 2 تكه بلند و كم‌عرض، روي يك كاغذ كره‌اي پهن كنيد و براي 20 تا 23 دقيقه بپزيد تا نرم شود.

5. حالا صبر كنيد تا خمير نيم‌پخته كمي خنك شود و سپس، آن را به عرض كمتر از يك سانتي‌متر ببريد. حالا دوباره برش‌هاي خمير را به فر برگردانيد و هر سمتش را براي 6 تا 8 دقيقه بپزيد.