پاسخ به:آیا می دانید که؟
پنج شنبه 22 تیر 1391 1:30 PMآیا چند واقعیت تلخ در مورد چایی را میدانید؟؟؟!!!
سلام دوستان
چون موضوع خیلی مهمه مطرحش میکنم
واقعیت اینکه خیلیا میگن من معتاد چایی هستم و نمیدونم اگه نخورم سرم درد میگیره و اینکه واسه معده خیلی خوبه و از این نوع حرفا
من از وقتی که حرفهای دکتر روازاده رو شنیدم دیگه چایی نمیخورم و الان تقریبا دو سالی هست که به چایی لب نزدم و به تبعیت از اون قندم نمیخورم و باور کنید جز فایده چیزی نداشته
همیشه از درد سر و سرماخوردگی زیاد کلافه بودم اما با ترک چایی خدارو شکر خوب شدم خود دکتر روازاده میگن که الان 12 ساله که دکتر نرفتن
خواهش میکنم چایی نخورید خیلی چیز بدیه
تو پست بدی به عرضتون میرسونم که به جای چایی چه چیزهای خوشمزه ای بخورید
اما
پر مصرف ترین گیاه مضر چای گیاهیست که پنج هزارسال قبل توسط چینیهاشناخته شدوفعلاپرمصرف ترین گیاهی است که بین خانواده هاوجود دارد.اززمانیکه چای کشت میشودتازمانیکه ازبین میرود,هیچ نوع آفتی به آن صدمه نمیزندوسمپاشی هم نمیشودوهیچ جانورگیاه خواری ازبرگ سبزآن استفاده نمیکند.
تنهامصرف کننده چای درجهان انسان است!دراثرنوشیدن چای اسیدمعده زیادترشح میشودوموجب بیماریهای زیادی ازجمله کم خونی,ناراحتیهای قلبی کلیوی،ناراحتیهای پوستی,آرتروز,ریزش مو،حساسیت،زودرنجی،یبوست،داغ شدن کف پاو...میشود(توضیح اینکه قهوه ونسکافه ازچای مضرترند).
بوته چای جزومعدودگياهانی استکه به دليل وجودسموم فراوان دربافت آن،درطبيعت هيچ آفت جدی به جزانسان ندارد!
مزارع اين گياه نيازبه سمپاشی ندارندوهيچ چرنده، پرنده،حشره و... به آن نزديک نمیشود.اگردربين علوفه چهارپايان(هرنوع که باشند)حتی کمی برگ چای باشد،حيوان به محض جويدن آنهاراازدهانش بيرون میريزد!دربسياری ازمناطق کشاورزی،براي آن که احشام وسايرحيوانات به مزارع وکشتزارهای مختلف نزديک نشده وزراعت راخراب نکنند،اطراف آنها رابوته چای میکارند.
حيوانات بامشاهده بوته چای به مزرعه نزديک نمیشوند!
دريکی ازنامه هایی که به دربارقاجارنوشته شده است آمده:«چرامیخواهيدگياهی رادرايران رواج دهيدکه حتی الاغهاازنزديک شدن به مزارع آن خودداری میکنند!
چای مولدسودادربدن وسودامقدمه سرطان است!»
واقعيت آن استکه حکمای ايران زمين ازچندهزارسال قبل بااين گياه آشنایی داشته وبه خوبی میدانستندکه اين گياه ارزش غذایی نداشته،بلکه مصرف غيردارویی آن مضراست.
مصرف چای(خصوصاًپس ازغذاکه سالهاست عادت بسياری ازايرانيان شده است)جلوي جذب آهن معدنی موجوددرغذاها توسط بدن رامیگيردکه درنتيجه منجربه بروزبيماری کم خونی مزمن درمصرف کنندگان میشود.چای دارای ترکيباتی به نام تانن است که مزه تلخ چای راايجاد ميکند.تاننهاباآهن،ايجادرسوب مينمايندواين رسوب به دليل درشتی ملکول وسنگينی، غيرقابل جذب توسط بدن است.لذادرصورتیکه غذ