صابر خراسانی در گفت‌و‌گو با فارس:
نمایش «نور و نی» یک روضه تصویری بود/ هنر مذهبی علاقه‌مندان زیادی دارد

خبرگزاری فارس: صابر خراسانی شاعر و راوی نمایش «نور و نی» گفت: اگر هنر ریشه در مذهب داشته باشد مردم بسیار مشتاقانه به سمت آن می‌آیند و ارتباط برقرار می‌کنند. در این نمایش یک روضه تصویری ایجاد شده بود و نمک هیئت در آن آمده بود.

گزارش تصويري مرتبط
-------------------------------

«صابر خراسانی» در گفت‌و‌گو با خبرنگار تئاتر فارس در خصوص حضورش در نمایش «نور و نی» گفت: فضای نمایش آمیخته از نور است و به همین دلیل است که «نور و نی» نامیده شده است. این نمایش برداشتی از زندگی اهل بیت (ع) است که سیدجواد هاشمی سال گذشته به من پیشنهاد همکاری داده بود.

وی ادامه داد: در این نمایش کلام وجود ندارد و این قسمت برعهده راوی نمایش است. قرار شد راوی با قطعات شعر نگاهی خاصی به این مقوله داشته باشد. به همین دلیل ابتدا قرار بر این بود که اشعار راوی را من بگویم که بعد به من پیشنهاد شد تا نقش راوی را نیز خود بر عهده بگیرم.

این شاعر تصریح کرد: پس از مشورت با شاعران خوب کشورمان، قالب مربع ترکیب را برای شعرها انتخاب کردیم تا بتوانیم ضربه‌های بیشتری در آن داشته باشیم و تقریبا سعی کردیم از از ولادت تا شهادت بی‌بی فاطمه زهرا (س) را در قالب شعر بیاوریم. شعر آئینی شعری است که جوشش داشته باشد و اگر بخواهی دست را در آن دخیل کنی، مقداری از زیبایی آن کاسته می‌شود. سپس اشعار را نزد سیدجواد هاشمی بردیم تا براساس آن نمایش را بنویسد و آن را طراحی کند و در واقع کلمات و واژه‌ها به تصویر درآمدند.

صابر خراسانی به یکی از صحنه‌های این نمایش اشاره کرد و بیان داشت:‌ زمانی که اشعار را می‌خواندم خودم هم منقلب می‌شدم که سیدجواد هاشمی به من گفت خودت را کنترل کن زیرا وظیفه ما انتقال دادن است.

راوی نمایش «نور و نی» به اولین تجربه خود در صحنه تئاتر اشاره کرد و گفت: تجربه استیج داشتم اما تجربه اجرای تئاتر را نداشتم. اگر هنر ریشه در مذهب داشته باشد مردم بسیار مشتاقانه به سمت آن می‌آیند و ارتباط برقرار می‌کنند. در این نمایش یک روضه تصویری ایجاد شده بود و نمک هیئت در آن آمده بود و مخاطب هم کمک می‌کرد تا انرژی بیشتری برای این فضا بگذاری، اگر یک تیم این شکلی به من پیشنهاد بدهد حتما بار دیگر در صحنه تئاتر حضور پیدا خواهم کرد.

انتهای پیام/ی