با حضور طالبی، خزاعی و جلیلی
«قلاده‌های‌طلا» در فرهنگسرای انقلاب نقد می‌شود

خبرگزاری فارس: مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در نخستین نشست نقد و بررسی مردمی فیلم سینمایی «قلاده‌های طلا» در فرهنگسرای انقلاب اسلامی به نقد و بررسی سیاسی‌ترین فیلم سینما می‌نشیند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای انقلاب اسلامی، در این نشست تماشاخانه هفتم که سه‌شنبه 29 فروردین برگزار می‌شود، در کنار «ابوالقاسم طالبی»، کارگردان و «محمد خزاعی»، تهیه‌کننده «قلاده‌های طلا»، «وحید جلیلی» مدیر دفتر مطالعات جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی به نقد و بررسی این فیلم می‌پردازد.

محمدرضا شریفی‌نیا ، علی‌رام نورایی و پردیس افکاری از بازیگران این فیلم هستند.

«قلاده‌های طلا» مروری است بر حوادث پس از انتخابات سال 88 است که موجب شده این فیلم سیاسی‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران محسوب شود. این فیلم با نگاهی متفاوت و از زاویه‌ای جدید به مسائل انتخابات 88 می‌پردازد.

مجری و منتقد این نشست علیرضاپورصباغ است. 

این نشست ساعت 17 روز سه‌شنبه 29 فروردین در سالن فجر فرهنگسرای انقلاب اسلامی اکران و نقد می‌شود. برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره های 9-55419057  تماس بگیرید.

فرهنگسرای انقلاب اسلامی در بزرگراه شهید نواب صفوی، تقاطع پل کمیل، ابتدای کمیل شرقی واقع شده است. 

انتهای پیام/ی