پاسخ به:اخبار سینما و تئاتر (91/01/27)
یک شنبه 27 فروردین 1391 10:12 PMخبرگزاری فارس: «مامور وینود» فیلم پرفروش یک ماه اخیر سینماهای هند صاحب قسمت دوم میشود. دومین قسمت این اکشن ماجراجویانه به صورت سه بعدی جلوی دوربین میرود.
به گزارش خبرگزاری فارس، سیفعلی خان بازیگر اصلی فیلم که تهیهکننده آن نیز هست، میگوید استقبال بالای تماشاگران از نسخه اصلی راه را برای تولید قسمتهای بعدی آن هموار کرده است.
او میگوید: من نه میدانم سینمای سهبعدی چیست و نه علاقهای به آن دارم. اما پسرم این نوع سینما را دوست دارد و بسیاری از تماشاگران سینما هم همین طور. به همین دلیل قسمت دوم «مأمور وینود» را سهبعدی تهیه میکنم!
به گفته این بازیگرو تهیه کننده، بحث تولید «مامور وینود ۲» فعلا در مراحل اولیه قرار دارد و در مرحله اول، باید یک فیلمنامه خوب برای آن پیدا کرد.
قرار است در قسمت دوم فیلم، تماشاگران سینما با شخصیت اصلی قصه یعنی مامور وینود و زندگی شخصی او آشنایی بیشتری پیدا کنند.
سریرام راگاوان کارگردان نسخه اصلی و کارینا کاپور هم بازی سیفعلی خان از قسمت اول با قسمت دوم هم همکاری خواهند داشت.
فیلمنامه «مامور وینود ۲» باید تا اواخر فصل تابستان آماده شود. کلید فیلمبرداری فیلم اواسط فصل پائیز زده میشود.
هنوز مشخص نیست این فیلم برای اکران عمومی در فصل تابستان ۲۰۱۳ آماده میشود یا در زمان دورتری به روی پرده سینماها خواهد رفت.
قسمت اول فیلم سه هفته قبل به نمایش عمومی درآمد و با فروش کلی 75 کروری خود تا به حال لقب یکی از کارهای موفق جدول گیشه نمایش سینماهای هند در سال جاری را گرفته است.
سیفعلی خان در قصه فیلم یک مامور ضد جاسوسی و ورزیده هندی شبیه جیمز باند است که برای خنثی کردن یک توطئه بینالمللی راهی سفر به چند کشورمختلف میشود.
اداره سانسور پاکستان هفته قبل این فیلم را به دلیل حال و هوای ضد پاکستانی آن، ممنوع کرد و گفت به آن اجازه اکران عمومی در پاکستان را نمیدهد.
انتهای پیام/ی