رئیس حوزه هنری استان همدان خبر داد
فروش 10 میلیون تومانی قلاده‌های طلا در همدان

خبرگزاری فارس: رئیس حوزه هنری استان همدان گفت: از زمان اکران تاکنون فیلم سینمایی قلاده‌های طلا در همدان 10 میلیون تومان فروش داشته است.

سید محمدباقر حسینی‌سیر امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در همدان اظهار کرد: اکران فیلم سینمایی قلاده‌های طلا از یکم فروردین ماه امسال آغاز شده است و همچنان در حال اکران است.

وی تصریح کرد: قلاده‌های طلا تاکنون با بازدید 10 هزار و 959 نفر بازدیدکننده، حدود 10 میلیون تومان فروش داشته است.

رئیس حوزه هنری استان همدان بیان داشت: قلاده‌های طلا در سینما بهمن ملایر و سینما قدس همدان در حال اکران است و با وجود گذشت 18 روز از اکران آن از فروش خوبی برخوردار بوده است.

وی یادآور شد: فیلم سینمایی قلاده‌های طلا در سینما بهمن ملایر با 8 هزار و 80 نفر بازدیدکننده، حدود 6 میلیون تومان فروش داشته است.

حسینی‌سیر در ادامه افزود: فیلم سینمایی مه پیشونی از زمان اکران تاکنون با یک هزار و 136 نفر بازدیدکننده، بیش از 500 هزار تومان فروش داشته است.

وی در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: سانس پایانی سینما قدس همدان، امشب ویژه خبرنگاران و اصحاب رسانه استان اکران می‌شود.

انتهای پیام/خ20/چ