جام جم آنلاين: رضا داوودنژاد اولين فعاليت حرفه‌اي خود را در شش سالگي با حضور در فيلم پدرش، عليرضا داوودنژاد به نام «بي‌پناه» آغاز كرد و رفته رفته در آثار سينمايي كه اغلب آنها از ساخته‌هاي پدرش بود، پر رنگ‌تر ظاهر شد.

فيلم‌هاي سينمايي «هوو»، «هشت پا»، «ملاقات با طوطي»، «بچه‌هاي بد»، «مرهم» و... از جمله آثار سينمايي است كه رضا داوودنژاد در آنها ايفاي نقش كرده است.

اما فعاليت او به حضور در سينما محدود نشد و در تلويزيون نيز مجموعه‌هاي موفقي از جمله «چراغ جادو»، «پشت كنكوري‌ها» و... را در كارنامه هنري خود دارد.

داوودنژاد نوروز امسال در مجموعه «فراموشي» به‌كارگرداني سعيد سلطاني حضور داشت كه به‌زعم خودش بهترين تجربه حضور او در طول اين سال‌ها در يك مجموعه تلويزيوني بوده است.

به همين بهانه با او گفت‌وگويي كوتاه داشتيم كه در ادامه مي‌خوانيد:

من چند سالي است كه در كارهاي مناسبتي خصوصا سريال‌هايي كه براي نوروز ساخته مي‌شود حضور دارم؛ مثلا سال گذشته در مجموعه «بچه‌ها نگاه مي‌كنند» حضور داشتم وامسال هم صرفا به دليل حضور سعيد سلطاني به‌عنوان كارگردان اين مجموعه و حضور عوامل حرفه‌اي بازي در «فراموشي» را پذيرفتم.

معمولا مجموعه‌هاي مناسبتي فيلمنامه ندارد و ما بازيگران اغلب با مشكلات و سرعتي كه در كارهاي مناسبتي لحاظ مي‌شود آشنايي داريم و من هم صرفا به دليل كارنامه خوب آقاي سلطاني در اين كار حاضر شدم كه البته از طريق برزو نيك‌نژاد به اين مجموعه معرفي شدم و همزمان مشغول بازي در فيلم «كلاس هنرپيشگي» هم بودم؛ اما به نوعي به تيم سازنده «فراموشي» اعتماد كردم. بااين‌كه حضور در اين سريال به لحاظ كمبود وقت بسيار سخت بود اما حقيقتا از حضور در اين سريال لذت بردم.

بله من هم معتقدم كه اين شتاب و عجله قطعا نتايج خوبي براي يك سريال ندارد؛ مثلا در مجموعه «فراموشي» ما در ابتدا فقط 13 قسمت فيلمنامه داشتيم و همزمان با تصويربرداري فيلمنامه هم آماده مي‌شد؛ اما آدم‌هاي دلسوزي كه در اين مجموعه حضور داشتند باعث شدند اين شتاب و عجله در كار ما تاثير نگذارد و سريال به لحاظ كيفي افت نكند.

به جرأت مي‌توانم بگويم حضور در سريال «فراموشي» بهترين تجربه كاري من در تلويزيون بود و آقاي سلطاني بهترين كارگرداني است كه تا بحال در تلويزيون افتخار همكاري با او را داشتم. شايد بسياري از كارگردانان از اين حرف من خرده بگيرند اما حقيقتا همين‌طور است و وجه غالب شخصيتي و كاري ايشان اين است. كار برايش اهميت فوق‌العاده‌اي دارد و تمام انرژي‌اش را به كار مي‌گيرد كه كار خوب و با كيفيتي را ارائه دهد و به معني واقعي يك كارگردان حرفه‌اي است و به نظر من كارگرداني كه در وهله اول كار براي خودش اهميت داشته باشد از هيچ چيزي در كارش به راحتي نمي‌گذرد و بسيار نكته بين و حساس است. شايد بسياري الان با خواندن اين مصاحبه فكر كنند من آدم به‌اصطلاح پاچه‌خاري هستم؛ اما واقعا اين‌طور نيست و من احساس واقعي‌ام را از كاركردن با سعيد سلطاني بيان كردم.

حضور تيم حرفه‌اي در اين كار يكي از عوامل موفقيت آن است و اگر اين فيلم مخاطبان را راضي كرده باشد پس حتما مجموعه موفق بوده است. من از حضور در اين مجموعه لذت بردم و از جمله سريال‌هايي بود كه تقريبا تمام نوروز مشغول تصويربرداري بوديم و اصلا پشيمان نيستم كه عيد امسال من اين‌طور سپري شد و از نتيجه كار هم راضي هستم، اميدوارم مخاطبانش را هم راضي نگه داشته باشد.