به گزارش برنا،«چمن متحرک» در روستای ویر در فاصله حدود ۲۰ کیلومتری شرق شهر تکاب قرار دارد. چمن در سمت غرب روستا و در فاصله حدود ۱ کیلومتری آن واقع شده که باید پیاده طی شود و در این فاصله می‌توان از مناظر طبیعی اطراف این دریاچه نیز که بسیار بدیع و منحصر به است، استفاده کرد.

این چمن از نی‌هایی که از ریشه به هم چسبیده و بدون ارتباط با زمین بر روی آب شناور اند تشکیل شده و به صورت جزیره‌ای متحرک با مساحت ۸۰متر مربع روی دریاچه‌ای کوچک خودنمایی کرده و با وزش باد و جریان هوا و یا تکان خاصی به جهات مختلف تغییر مسیر داده و حرکت می‌کند.

به علت بزرگ و سنگین بودن چمن، امکان اینکه افراد بتوانند بدون مشکل بر روی آن حرکت کند وجود دارد و ممکن است تنها در برخی نقاط به دلیل نازک شدن چمن، در اثر فشار پایین رفته و پاها درون آب فرو رود.

مساحت این برکه عجیب به وسعت یک هکتار است، در میان دره‌ای عمیق قرار گرفته که نیزارها، چمن سر سبز، درختان بلند و گل‌های زیبای اطراف آن جلوه‌ای خاص و طبیعی زیبا به آن بخشیده است. کارشناسان علت حرکت و شناور بودن این چمن را متناسب بودن با حرکت وضعی زمین و عده‌ای دیگر ناشی از عوامل طبیعی و وزش باد می‌دانند.