صنايع دستي يزد بار سفر به همدان بست
استان: يزد
 
 

صنايع دستي و هنرهاي سنتي يزد در نمايشگاه سراسري صنايع دستي استان همدان از تاريخ 10 تا 15 مهرماه جاري شرکت مي‌کند .

معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان يزد با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn)،گفت: هنرمندان يزدي در رشته‌هاي ترمه ، دارايي ، زيلو بافي ، سفال و سراميک در اين نمايشگاه حضور دارند .

محمد بهشتي نژاد افزود: زيلو بافي و دارايي به صورت کارگاهي است .ترمه و سفال نيز به صورت نمايش و فروش در اين نمايشگاه شرکت دارند .

وي با بيان اينکه نمايشگاه سراسري صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي استان همدان برترين صنايع‌دستي کشور را در قالب 166 غرفه به نمايش مي‌گذارد ، تصريح کرد: هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي استان همدان 46 غرفه از نمايشگاه سراسري هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي همدان را به خود اختصاص داده‌اند.

بهشتي نژاد اضافه کرد: هنرمندان 29 استان کشور از نقاط مختلف به نمايشگاه سراسري صنايع‌دستي همدان مي‌آيند.

وي ادامه داد: همچنين در اين نمايشگاه 45 غرفه به توليد زنده اقلام صنايع‌دستي 29 استان شرکت کننده اختصاص داده شده است./