معاون پژوهش حوزه های علمیه گفت: پژوهش های طلاب باید در جهت رفع نیازهای جامعه به صورت بنیادی و كاربردی ارایه شود.

حجت الاسلام 'سیدعلی عماد'، روز سه شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: باید از ظرفیت های علمی و پژوهشی حوزویان در زیر ساخت های جامعه بهره مند شد.

وی افزود: گسترش فرهنگ پژوهش در میان طلاب نشانگر ارتقای علمی و فرهنگی این قشر است.

عماد با اشاره به برگزاری جشنواره ملی علامه حلی در قم گفت: فرهنگ سازی پژوهش، ایجاد فضای ذهنی مناسب و گسترش پژوهشی در میان طلاب جوان، شناسایی استعداد های طلاب، تربیت و رشد نیروهای انسانی و تامین منابع انسانی برای دستگاه‌های پژوهشی،‌حركت به سمت پژوهش محور كردن آموزش‌های حوزه از مهم‌ترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

معاون پژوهش حوزه های علمیه، افزود: آثار ارسالی طلاب به دبیرخانه چهارمین جشنواره ارتقای كیفی و كمی یافته است و برای مشاركت طلاب حوزه های علمیه خارج از كشور در جشنواره های علمی و پژوهشی آینده در داخل كشور از سوی شورای سیاست گذاری حوزه علمیه برنامه ریزی خواهد شد. ك