اصفهان-با تلاش ماموران فرماندهی انتظامی استان اصفهان دو عامل تهیه و توزیع مواد محترقه خطرناك دستگیر و 25 هزار و510 عدد از این مواد كشف و ضبط شد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس، فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان گفت:ماموران واحد گشت این فرماندهی حین گشت زنی به یك دستگاه خودروی سواری، مشكوك شده و در بازرسی از آن مقدار زیادی مواد محترقه را كشف كردند.

سرهنگ 'محمدعلی بختیاری' افزود:یكی دیگر از واحدهای گشتی این فرماندهی یك واحد صنفی كه اقدام به فروش مواد محترقه خطرناك را می كرد،با مقام قضایی پلمب و مواد محترقه در این واحد صنفی نیز ضبط شد.

وی اظهار داشت:در مجموع این دو عملیات دو نفر به نامهای 'ابراهیم-ع ' و 'ابوطالب -م 'دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.

سرهنگ بختیاری تصریح كرد: با نزدیك شدن به چهارشنبه آخر سال برخی از افراد سود جو در زمینه تهیه و توزیع مواد محترقه فعالیت خود را گسترش می دهند كه مردم در صورت مشاهده با شماره تلفن 110به پلیس اطلاع دهند