مدیرعامل باشگاه خانه صنعت و معدن اصفهان گفت: شهید همت تنها به شهرضایی‌ها تعلق ندارد و تمام ایرانی‌ها از وجود معنوی این شهید استفاده می‌کنند.

داریوش دلفانی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان به مناسب برگزاری رقابت‌های لیگ دسته یک بسکتبال کشور و بازی بین دو تیم خانه صنعت و معدن و تیم بسکتبال شهید همت شهرضا که منجر به درگیری فیزیکی و لفظی هواداران دو تیم شد، اظهار داشت: از مسئولان کشور تقاضا دارم شرایط را در ورزش به گونه‌ای مهیا کنند که هر شخص و گروهی به خود اجازه سوء‌استفاده از نام شهیدانی مانند همت را ندهند.

وی با اشاره به نام شهید همت که تیم بسکتبال شهرضا در اختیار گرفته است، تاکید کرد: برای جلوگیری از سوء‌استفاده احتمالی نباید اسم شهدا روی برخی از تیم‌ها قرار بگیرد.

مدیرعامل باشگاه خانه صنعت و معدن اصفهان با بیان اینکه در این مراسم ورزشی، بانوان و هواداران تیم بسکتبال خانه صنعت و معدن نیز حضور داشتند، تصریح کرد: هواداران تیم بسکتبال شهرضا با ادای صحبت‌های ناشایست، هیچ‌گونه حرمتی برای افراد حاضر در سالن قائل نشدند.

وی افزود: مدیران باشگاه بسکتبال شهید همت شهرضا بدانند من با یکی از یادگاران شهید همت ارتباط دوستانه دارم و شناختم در ارتباط با شهید همت تنها به ظاهر این شهید برنمی‌گردد.

دلفانی تاکید کرد: به عنوان یک بسیجی، بر خود واجب می‌دانم در حفظ ارزش‌های شهیدان کشور پیش‌قدم باشم و بر خلاف آنچه در شهرضا مبنی بر بی‌احترامی به پیراهن تیم شهید همت گفته شده است، بدون نیاز به چنین جنجال‌هایی و به دور از هرگونه سوءاستفاده ابزاری از نام شهدا، در راه اعتلای خون شهیدان ایران اسلامی کوشا هستم.

وی ادامه داد: من با مردم شهید‌پرور شهرضا قرابت فامیلی داشته و بنابراین احترام خاصی برای این خطه از ایران قائل هستم.

مدیرعامل باشگاه خانه صنعت و معدن اصفهان گفت: مدیران جوان خانه بسکتبال خانه صنعت و معدن بدانند در رقابت‌های ورزشی برد و باخت در کنار یکدیگر وجود دارد و باید بتوانیم بدون هیاهو در کنار هم اهداف ورزشی خود را دنبال کنیم.