به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی جبهه متحد اصولگرایان، عطاءالله اشرفی اصفهانی با اعلام حمایت بیت شهید محراب آیت‌الله اشرفی اصفهانی از فهرست جبهه متحد اصولگرایان اظهار داشت: مجلس آینده باید مجلس نیروهای آرمان خواه، مدبر و کاردان باشد.

نوه چهارمین شهید محراب تصریح کرد: حضور حداکثری و آگاهانه مردم در انتخابات آتی جواب دندان شکنی به تهدیدهای اخیر دولت‌های غربی و اروپایی است و بی شک انتخاب نمایندگان آرمان خواه و مدبر می‌تواند راه دست‌یابی به قله‌های عزت و افتخار را هموار کند.

وی وجود افراد شاخصی همچون حدادعادل، ابوترابی و چهره‌های جوانی همچون مهرداد بذر پاش را از نقاط قوت لیست جبهه متحد خواند و افزود: بیت شریف شهید اشرفی اصفهانی در راستای توصیه‌های آن شهید بزرگوار در دفاع از نظام و ولایت فقیه همواره از حضور نیروهای متعهد به آرمان‌های امام (ره) و رهبر معظم انقلاب دفاع کرده و این بار نیز از لیست جبهه متحد که حاصل فرایند اتحاد زایی میان نیروهای اصولگرا است، حمایت خود را اعلام می‌کند.