سرمربی تیم شهید منصوری قرچک گفت: تیم ما همچنان با این باخت به لطف تفاضل گل خوبی که در طول فصل به جای گذاشتیم در صدر جدول جای دارد و امیداورم هفته آخر نیز در همین اصفهان جشن قهرمانی خود را برپا کنیم.

به گزارش ایمنا، رضا لک در نشست خبری پس از دیدار فوتسال بین دو تیم گیتی پسند و شهید منصوری قرچک پیرامون این دیدار اظهار داشت: آن چیزی که در بازی اتفاق افتاد تمام ماهیت تیم شهید منصوری نبود و بازیکنان ما نتوانستند همه تمرکزخود را به خاطر حواشی که از طرف تماشاگران اصفهانی ایجاد می‌شد داشته باشند.
وی ادامه داد: نمی‌توان گفت گیتی پسند به رغم اینکه ۵ گل زده است تیم برتر میدان بوده است زیرا تیم ما حملات و موقعیت‌های زیادی روی دروازه گیتی پسند داشت و درخشش خوب نظری در این بازی و همچنین حواشی به وجود آمده در بازی باعث شد دو تیم نتوانند بازی خوبی به نمایش بگذارند و این نتیجه بدست آمد.
سرمربی تیم شهید منصوری با انتقاد از باشگاه گیتی پسند بیان داشت: جدا از بحث حاشیه به محض ورود ما به اصفهان مشکلات زیادی برای تیم ما به وجود آوردند و روز گذشته حتی یک زمین تمرین به ما ندادند و ما مجبور شدیم از باشگاه فولاد ماهان یک زمین بگیریم همچنین در حین تمرین نیز چندین بار برق سالن را قطع کردند این در حالی بود که در تمام راهرو های سالن برق بود اما پروژکتورهای سالن خاموش شده بود، در سالن همچنین عده ای آمده بودند و توهین‌های زیادی به بازیکنان ما می‌کردند ضمن اینکه کارهای غیر اخلاقی انجام می‌دادند و به سرپرست تیم پیامک‌هایی ارسال می‌کردند که تمرکز تیم ما را به هم زد.
لک خاطر نشان کرد: آن چیزی که از بعد فنی این دیدار باید به آن اشاره کنم این بود که بازیکنان گیتی پسند به دلیل تجربه بیشتری که داشتند از موقعیت‌های خود بهتر استفاده کردند و توانستند گل‌های بیشتری به ثمر برسانند.
وی در مورد داوری این دیدار بیان داشت: داوری مسابقه خوب بود اما در کنترل کردن نیمکت گیتی پسند بسیار ضعیف عمل کردند و می‌توانستند بهتر عمل کنند.
سرمربی تیم شهید منصوری اظهار داشت: تیم‌های میهمان هیچ گاه در قرچک فحش و ناسزا نمی‌شنوند اما ما در اصفهان هنگامی که شب قبل از بازی برای تمرین به سالن آمده بودیم بسیار فحش و ناسزا شنیدیم همچنین واقعا نمی‌دانم چرا آقای شمس در این بازی در میان تماشاگران گیتی پسند به آن شکل خوشحالی می‌کرد.
لک ادامه داد: آقای شمس چطور در بازی بین ما و تیم علم و ادب مشهد در بین دو نیمه به رختکن تیم علم و ادب می‌رود در حالی که او فقط در گیتی پسند سمت دارد.
وی افزود: امکاناتی که در تیم‌های اصفهانی است یک هزارم آن را من به عنوان سرمربی در منصوری ندارم زیرا ما توان مالی مانند تیم‌های اصفهانی نداریم، تیم من اکنون با اینکه در اواخر فصل به سر می‌بریم و با وجود این شکست هنوز در صدر جدول جای دارد؛ تنها ۳۵ درصد از قراردادهای خود را دریافت کرده است، ۳۵ درصدی که روی هم به ۴۰۰ میلیون هم نمی‌رسد.
سرمربی تیم شهید منصوری خاطرنشان کرد: در بازی گیتی پسند و منصوری، فوتسال اخلاق را باخت و این بازی باعث شد خیلی‌ها به خیلی از اهداف خود برسند.
لک همچنین در پایان گفت: تیم ما همچنان با این باخت به لطف تفاضل گل خوبی که در طول فصل به جای گذاشتیم در صدر جدول جای دارد و امیداورم هفته آخر نیز در همین اصفهان جشن قهرمانی خود را برپا کنیم.