شهردار آران و بيدگل گفت: ستادهاي تبليغات نامزدها بايد پاي بند قوانين تبليغاتي باشند و در غير اينصورت مطابق بخشنامه ستاد برگزاري انتخابات با متخلفان برخورد خواهد شد.

مهدي عموزاده در گفت و گو با خبرنگار ايمنا در آران و بيدگل اظهار داشت: تمهيدات لازم براي تبليغات پرشور انتخاباتي داولبان نمايندگي مجلس شوراي اسلامي در اين شهر پيش بيني شده است.
وي افزود: شرکت در انتخابات وظیفه ای ملی و شرعی است و همگان اعم از مسوولان و شهروندان باید ضمن حضور حداکثری خود، براي برگزاري هر چه با شكوه تر انتخابات تلاش كنند.
وي خاطرنشان كرد: برنامه ريزي لازم براي فعاليت هاي تبليغاتي داوطلبان شرکت در این انتخابات، با هدف توزيع عادلانه فرصت هاي تبليغاتي محيطي، جلوگيري از نازیبایی های بصري و حفظ سیمای شهري در آران و بيدگل انجام شده است.
عموزاده تصريح كرد: محل هاي ویژه نصب پوسترها و بنرهای تبلیغاتی کاندیداهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی در خیابان‌ها، معابر، محلات و اماکن عمومی شهر پيش بيني شده است.
وي همچنين از فضاسازی شهری متناسب با ایام انتخابات توسط شهرداری خبر داد و گفت: بنرهای متعددی با موضوع انتخابات وجایگاه و اهمیت حضور حداکثری در این آزمون ملی در نقاط متعدد و مختلف سطح شهر آران و بيدگل نصب شده است.
مهلت تبليغات رسمي از ساعت هشت صبح فردا پنجشنبه چهارم اسفندماه آغاز مي شود و تا ساعت هشت صبح روز پنجشنبه ۱۱ اسفندماه ادامه دارد.
۱۲ اسفند ماه سالجاری نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در كشور برگزار می شود