معاون عمرانی شهرداری اصفهان با بیان این که توان دستگاه های اجرایی و دانشجويان در زمینه ساخت بتن برای اولین بار در کشور در این مسابقات به منصه ظهور گذاشته می شود، گفت: اين رقابت ها امكان ارتباط بهتر صنعت و دانشگاه را فراهم آورده است.

به گزارش ایمنا، علی رضا قاری قرآن امروز در مراسم برگزاري اولين مسابقات بتن با بیان این مطلب، اظهار داشت: ارتقاء صنعت ساخت و ساز بتن در بخش های اجرایی و دانشگاهي کلان شهر اصفهان از اهداف اصلی برگزاری این رقابت بوده است.
وي با بيان اين كه چنين مسابقاتي عمدتا در بين دانشگاه ها و بدون توجه به مسائل اقتصادي برگزار مي شد،

اذعان داشت: براي اولين بار در كشور اين مسابقات در بين بخش هاي اجرايي و دانشجويان و با توجه به فاكتور هاي اقتصادي همچنين مقاومت و دوام بتن برگزار شده است.
معاون عمرانی شهرداری اصفهان با اشاره به همكاري انجمن بتن ايران نمايندگي استان اصفهان و سازمان نظام مهندسي ساختمان با مجموعه شهرداری در برگزاری این دوره مسابقات، اذعان داشت: مرحله اول مسابقات بتن مقاوم و اقتصادی تحت عنوان "ساخت نمونه ها" با حضور ۲۸ تیم دانشگاهی و اجرایی، ۱۸ بهمن ماه برگزار شد.
وي در ادامه اظهار داشت: در مرحله دوم بتن های آماده شده از لحاظ کمی و کیفی با نظارت هيئت داوران مقایسه شده و سه تیم به عنوان تیم های برتر معرفی می شوند.
قاري قرآن توجه به مسائل كمي و كيفي توليد بتن در اين مسابقات را منحصر به فرد دانست و گفت: با توجه به سطح وسيع استفاده از بتن در پروژه هاي عمراني اين مسابقات گامي مثبت در در ايجاد ارتباط بين صنعت و دانشگاه خواهد بود./