صف هاي کيلومتري گاز CNG و يک دنيا گلايه مردم
چهارشنبه 3 اسفند 1390 6:11 PM گزارش ایمنا، شنبه، ساعت ۵ بعد از ظهر، خیابان همدانیان، جایگاه CNG ، صف طولانی ...
- خدایا کی نوبت ما میشه، کلی کار داریم
ساعت ۵:۳۰ دقیقه، تا چشم کار می کند صف است، صف و صف
- چرا باید این همه صبر کنیم؟
- آرزومه یه بار بیام اینجا حداقل دیگه یه ربع، گاز بزنم، برم.
ساعت ۶ بعدازظهر، همچنان صف طولانی است
- حوصله ام سررفت، به کارم که عمرا برسم، کاش یه روزنامه خریده بودم اینجا می خوندم
- از این به بعد یادم باشه هر وقت خواستم بیام اینجا دو سه تا روزنامه و مجله و کتاب با خودم بیارم، حداقل سرگرم می شم.
- وای یعنی مردم اینقدر بیکارند که باید این همه تو صف بیاستند، چرا کسی به فکر ما نیست.!
ساعت ۶:۳۰
- خدایا شکرت چیزی دیگه نمونده داره نوبتم میشه!
ساعت ۶:۴۵
- خدایا باورم نمیشه یعنی نوبت من شد!
دنده، کلاج، گاز
آقا برگرد گاز تموم شد!!!
اين روزها صف هاي گاز CNG در اصفهان ديدني است، صفوف طولانی از یک طرف، تمام شدن گاز هم از طرفی دیگر سوهان روح مردم شده!
وقتي وارد حال و هواي رانندگان مي شويم با يک دنيا مطلب و حرف هاي خواندني شامل صحبت هاي عجيب، جالب، فحش و ناسزا، درد دل، واگويه و از همه بيشتر با عصبانيت روبه رو هستيم.
اين روزها در صف هاي کيلومتري گاز CNG که عمر بسياري از مردم در آن تلف مي شود، راضي کننده نيست و همه نالان اند.
بله روز به روز به تعداد خودروهای گاز سوز اضافه می شود اما تغييري در تعداد جايگاه سوخت CNG نمي شود.
به گفته علی رضا نصر اصفهانی عضو شورای اسلامی شهر اصفهان صف هاي طويل جايگاههاي CNG باعث بدبيني و بدگماني شهروندان شده چرا كه وقت مردم در اين صفوف طولاني از سوي مسئولان ناديده گرفته مي شود.
بله مسئولان بدانند وقت مردم با ارزش است پس لطفا آن را به حراج نگذارید.!!