هالترهای خانه وزنه برداری اصفهان در گمرک بازرگان!
چهارشنبه 3 اسفند 1390 6:06 PMمسئولان هیات وزنه برداری استان اصفهان از افتتاح خانه وزنه برداری اصفهان در دهه فجر خبر دادند اما این اتفاق رخ نداد تا برای سومین بار افتتاح این مجموعه به تعویق بیفتد.
به گزارش ایمنا، خانه وزنه برداری اصفهان ابتدا قرار بود آبان ماه به بهرداری برسد اما عدم تکمیل این مجموعه افتتاح آن را تا بهمن به تعویق انداخت اما هنوز خبری از افتتاح این خانه نیست. گفته می شود یکی از دلایلی که مانع از برگزاری مراسم افتتاحیه خانه وزنه برداری اصفهان شده نرسیدن هالترهای آن است!
مرتضی سیف زاده رئیس هیات وزنه برداری اصفهان به ایمنا می گوید: فدراسیون صد دستگاه هالتر سوئدی تهیه کرده است که به علتی که گفته می شود تحریم هاست در گمرک بازرگان مانده و هنوز ترخیص نشده اند. البته رضا زاده قول داده است که این هالترها به زودی به دست ما برسد.
سیف زاده ادامه می دهد: فعلا در حال نصب صندلی های خانه وزنه برداری هستیم و البته انشعاب گاز این محل کمی مشکل دارد که در حال برطرف کردن آن هستیم.
رئیس هیات وزنه برداری قولی برای افتتاح این مجموعه نمی دهد و زمان دقیق هم مشخص نمی کند. وی می گوید: تمام تلاش خود را به کار می گیریم که تا قبل از سال نو این مجموعه افتتاح شود.
سیف زاده در ارتباط با این مجموعه گفت: خانه وزنه برداری اصفهان در زمینی به مساحت حدود ۳ هزار و پانصد متر ساخته شده است که ۱۴۰۰ متر ساخت آن شامل امور اداری، اتاق داوران و مربیان، سالن تمرین، سونا، سالن همایش با گنجایش چهارصد نفر، اتاق استراحت ورزشکاران می باشد. بدون زمین، نزدیک به ۸۰۰ میلیون تومان هزینه ساخت این خانه شده است.