فرزاد دهقانی لیدر باشگاه گیتی پسند در جنجال شب گذشته تیم های والیبال کاله و گیتی پسند با اسپری اشک آور دچار مصدومیت شدید از ناحیه چشم شد.

دهقانی که شب گذشته بلافاصله با آمبولانس حاضر در ورزشگاه مخابرات راهی بیمارستان شد در خصوص این اتفاقات به ایمنا گفت: زمانی که دیدم شعارها بالا گرفته و احتمال درگیری بین هواداران دو تیم وجود دارد به سمت آنها رفتم تا برای جلوگیری از این اتفاق تذکر بدهم. اما مامور حاضر در محل که تصور کرد قصد من برهم زدن جو سکوهاست از پشت سر و فاصله بسیار نزدیک به صورتم از اسپری خردل استفاده کرد.
وی ادامه داد: شاید تمام این اسپری را روی من خالی کرد چون پیراهنم کاملا به رنگ نارنجی درآمد.
دهقانی بعد از این اتفاق به بیمارستان منتقل و مراحل درمان وی آغاز شد. وی گفت: بعد از شست و شوی چشم ها، هنوز چشم چپم دید خوب ندارد و پزشک از احتمال سوختگی قرنیه خبر داده است، اما هنوز مشخص نیست و امروز پاسخ قطعی را می دهند.
لیدر باشگاه گیتی پسند استفاده از گاز اشک آور در فضای بسته را غیرقانونی دانست و گفت: علاوه بر اینکه این حرکت اشتباه از مامور سر زد حتی در حرکتی ناشیانه اسپری اشک آور را نزدیک به صورت که حساس ترین نقطه بدن است گرفت.
وی ادامه داد: باشگاه اعلام کرده که این مساله را پیگیری می کند اما اگر باشگاه این اقدام را انجام نداد خود من به خاطر این اتفاق شکایت می کنم.