Gamestop به عنوان دهمین مکان در میان بدترین شرکت‌ها برای مشغول به کار شدن در امریکا انتخاب شده است. در یک تحقیق آماری که توسط موسسه‌ی Glassdoor صورت گرفته است، یک پژوهشگر به کارمندان هر یک از کارخانه‌های امریکا این فرصت را داده است تا به محل کار خود امتیاز دهند.


بر اساس این پژوهش، که آمار آن توسط «وال استریت ۲۴/۷» منتشر شده است، کارمندان گیم‌استاپ از این شرکت بسیار شاکی و از خدمات آن ناراضی بودند.

یکی از فاکتورهای بررسی شده در این آمار، فشار مسئولین این فروشگاه به کارمندان برای مجبور کردن خریدار به پیش‌خرید بازی‌ها است که صدای خیلی‌ها را در آورده است. این کار خریداران را مجبور می‌کند که قبل از این که بازی منتشر شود، پول خود را به این فروشگاه بدهند و بعدا شاید با یک بازی بی کیفیت مواجه شوند، در صورتی که هیچ امکان بازگشت پول و پس دادن بازی در نظر گرفته نشده است.

طبق آمار:

> نمره: ۲٫۷
> تعداد بررسی‌ها: ۴۱۶
> میزان رضایت از رییس شرکت: ۳۲ درصد برای آقای J. Paul Raines
> حقوق کارمندان در سال: ۲۱ درصد کاهش نسبت به سال قبل
> کارمندان: ۱۷ هزار نفر