پاسخ به:بازیهای جدید - خبرهای جدید
شنبه 21 مرداد 1391 7:55 AM
ریاست بخش سرگرمیهای سونی امریکا، در مورد تعداد فروش حال حاضر کنسول دستی ویتا، رضایت خود را ابراز کرد.
جک ترتون در طی مصاحبهای با GamesIndustry.biz گفت:
“در این صنعت، شما نمیتوانید خیلی بالا یا خیلی پایین بروید، چرا که به سرعت تغییر میکند. فکر میکنم این تعداد قابل قبول است. اگر میزان فروش ویتا را سه برابر کنید، مسلما خوشحالتر خواهم شد، اگر هم به یک سوم کاهش یابد، قطعا ناامید خواهم بود. ولی مقدار حال حاضر قابل قبول است.”
اگرچه نتیجهی حال حاضر راضیکنندهترین نیست، اما ترتون عقیده دارد که این کنسول دستی آیندهی خوبی خواهد داشت. وی به عرضهی ابتدایی ضعیف کنسول خانگی نسل هفتم سونی اشاره میکند و میگوید “ببینید که چگونه PS3 اکنون به طرز شگفتآوری محبوب و پرطرفدار است”.
“شما اگر جایزهی بزرگی را میخواهید، باید از پس رقابت بزرگی هم برآیید. ما احساس میکردیم که از لحاظ تکنولوژی به این مقام رسیدهایم، از لحاظ پشتیبانی نرمافزاری و بازی هم به جایگاه خود رسیدهایم، پس مخاطبین باید در صحنه باشند … اکنون من نسبت به چهار ماه پیش احساس بهتری دارم.”
آیندهی ویتا مشخص خواهد کرد که آیا این کنسول برنده خواهد شد، و یا مثل سالیان قبل سونی باز هم در زمینهی فروش از رقیب خود شکست میخورد.