معاون مدیركل سازمان جهانی مالكیت معنوی با بیان اینكه نوآوری در ژن ایرانیان است، گفت: فرهنگ خلاقیت در ایران با توجه به داشتن فرهنگ غنی و دیرینه مشهود است.

به گزارش ایرنا، 'جفری اویاما' روزیكشنبه در دیدار با معاون عمرانی استاندار اصفهان افزود: من به عنوان نماینده این سازمان و یك شهروند آفریقایی این همه نوآوری را كه برای پیشرفت كشور ایران صورت می گیرد را تحسین می كنم.

وی خاطرنشان كرد: سازمان جهانی مالكیت معنوی یكی از 16 سازمان تخصصی سازمان ملل است و هیات ما به ایران سفر كرده تا اهداف و نتایج همایش 'استراتژی راهبردی مالكیت معنوی' را سازماندهی كند.

اویاما اظهارداشت:این همایش فردا و پس فردا به مدت دو روز در تهران برگزار خواهد شد.

معاون مدیر سازمان جهانی مالكیت معنوی تصریح كرد:در دنیای كنونی یك رقابت فشرده در بخش اقتصادی وجود دارد بطوریكه دنیا اكنون به یك بازار كوچك تبدیل شده و همه به دنبال این هستند كه بیشترین سود را از این بازار كوچك ببرند.

وی افزود: در این فضا همه كشورها به دنبال افزایش غنای خود از ابعاد گوناگون و ارتقای سطح زندگی مردم شان هستند.

اویاما با اشاره به اینكه در این فضا بحث خلاقیت، نوآوری و مالكیت معنوی از حساسیت خاصی برخوردار است، تاكید كرد: نقش آن در اقتصاد هرچند غیرملموس است اما بسیار زیاد می باشد.

معاون مدیر كل سازمان جهانی مالكیت معنوی گفت:در گذشته كشورها تكیه شان بیشتر بر روی منابع طبیعی مانند نفت و گاز بود اما امروز دنیا به سمتی می رود كه تكنولوژی حرف اول را می زند.

وی ، تكنولوژی را با فرهنگ مرتبط دانست و افزود: كشورها تلاش می كنند از راهها و وسایل ارتباط جمعی مانند اینترنت این شناخت را بیشتر كنند.

وی تصریح كرد: در این همایش برای تدوین استراتژی شناخت و خلاقیت دیرینه ایرانیان و حفظ و توسعه آن، همكاری تنگاتنگی صورت گرفته است.

معاون مدیر كل سازمان جهانی مالكیت معنوی اظهار داشت:این طرح در یك دوره پنج ساله برای حمایت از افراد كه دارای این دانش سنتی هستند تدوین و از افرادی كه در پیشبرد این طرح موثر هستند كمك گرفته خواهد شد.

اویاما با اشاره به اینكه تشكیلات این سازمان بیشتر با موضوعاتی كه به خلق كردن، آفریدن و نوآوری روبه رو است افزود:اصفهان یك شهر تاریخی، هنری و فرهنگی است و بسیار مشتاق بودیم كه از این شهر دیدن كنیم.

وی با بیان اینكه زمان كوتاهی است كه وارد شهر اصفهان شدم، گفت: از زمان ورود فقط با زیبایی و خلاقیت روبرو شدم.

معاون مدیر كل سازمان جهانی مالكیت معنوی تصریح كرد: برای من حضور در شهر اصفهان یك فرصت استثنایی و باوركردنی نیست چرا كه مجذوب زیبایی های این شهر شدم.