دلیلی: ۴ ماه در بند بودم اما هنوز چیزی ثابت نشده است
سه شنبه 25 بهمن 1390 3:03 PMمدیرعامل سابق باشگاه ذوب آهن دقایقی پیش در گفتگوی تلفنی با برنامه ۹۰ صحبت هایی را در مورد اتفاقات باشگاه ذوب آهن، حواشی و دستگیری برخی مسئولان این باشگاه بر زبان آورد.
به گزارش ایمنا، اصغر دلیلی دقایقی پیش در تماس تلفنی با برنامه ۹۰ اظهار داشت: در ابتدا باید از هواداران ذوب آهن تشکر کنم و باید بگویم ذوب آهن پاک ترین هواداران ایران را دارد و این هواداران در رسیدن ذوب آهن به نایب قهرمانی آسیا و افتخارات خود نقش قابل توجهی داشتند.
وی ادامه داد: از همکاران قبلی خودم مخصوصا خانم سموعی هم تشکر ویژه ای می کنم و باید بگویم من هم اکنون در ورزش نیستم، نیازی هم نیست که در مورد ورزش حرف بزنم اما فقط دوست دارم بگویم در همان سالی که ما نایب قهرمان آسیا شدیم، بازیکنان ما ۸ ماه حقوق نگرفتند و این جوانان اینقدر پاک هستند که ما با حرف زدن با آنها توانستیم قانعشان کنیم.
مدیرعامل سابق باشگاه ذوب آهن گفت: به هر حال وقتی یک نفر را مسئول یک قسمت می گذارند باید مشکلات را حل کند و شاید در آن زمان بیشترین تنش را من با ابراهیم زاده داشتم اما همه دیدند در همان زمان ابراهیم زاده یکی از بهترین مربیان آسیا شد.
وی در پاسخ به اظهارات فردوسی پور، مجری برنامه ۹۰ پیرامون شایعات مختلف دستگیری و اتهامات خود اظهار داشت: من اکنون با شما در رسانه ملی صحبت می کنم و از این طریق عنوان می کنم که پرونده من هنوز به نتیجه ای نرسیده و اگر در این زمینه حرفی بزنم ممکن است علیه خودم از آن استفاده می شود.
اما این را به همه کسانی می گویم که در ۴ ماهی که نبودم هرچه به ذهنشان رسید گفتند و نوشتند و آن این است که همه آنها را به خدا واگذار می کنم.
دلیلی ادامه داد: من قبل از اینکه وارد باشگاه ذوب آهن شوم یک آپارتمان ۱۱۴ متری، ۲ ماشین، یک قطعه زمین ۲۰۰ متری و ۳۰ میلیون پول نقد داشتم و بعد از اینکه از باشگاه ذوب آهن رفتم، زمین ۲۰۰ متری من به ۲۵۰ متر تبدیل شده بود و ۳۰ میلیون پول نقد من به ۷۳ میلیون تومان رسیده بود.
وی گفت: هم اکنون می گویم اگر چیزی به نفع من و خانواده ام به حسابم رفته، مسئولان می توانند آن را مصادره کنند و جریمه اش را هم بگیرند.
دلیلی در پاسخ به این سئوال که شما متهم به چه مبلغی هستید، تصریح کرد: گویا رقم اتهام من چند میلیارد است زیرا وقتی از بند بیرون آمدم شنیدم که برخی می گویند من متهم به چندین میلیارد هستم. من 4 ماه در بند بودم اما باید بگویم حتی هنوز وکیل من پرونده ام را نخوانده است و با وجود اینکه تا کنون هیچ کس مال و اموالش را در رسانه ملی نگفته، من آن را اعلام کردم.
مدیرعامل سابق باشگاه ذوب آهن در پاسخ به این سئوال که شما متهم به چه چیزی هستید، گفت: هنوز هیچ چیز به من اعلام نکرده اند و پرونده من در مرحله تحقیقات است.
وی اضافه کرد: متاسفانه همان موقعی که من در بازداشتگاه بودم، یک روزنامه از قول آقای تاج گفته بود که این پرونده آنقدر سنگین است که از دست ما خارج است؛ واقعا می خواهم بدانم آقای تاج از کجا می داند من چقدر مشکل داشتم؟