مهاجم تیم فوتبال سپاهان می‌گوید: امیدوارم این ۳ نفری که از سپاهان در لیست ۳۷ نفره تیم ملی حضور داریم بتوانیم نظر کی‌روش را جلب کنیم و در فهرست نهایی حضور داشته باشیم.

سید مهدی سیدصالحی زننده ۲ گل از ۴ گل سپاهان در دیدار با مس کرمان در گفتگو با ایمنا، پیرامون وضعیت سپاهان می‌گوید: وضعیت تیم خوب است و بعد از بازی که برابر مس انجام دادیم خدا را شکر هم بازیکنان و هم کادر فنی روحیه خیلی خوبی دارند و امیدوارم بتوانیم دست پر از بازی‌های آینده بازگردیم.
از او در مورد دیدار فردای تیمش برابر سایپا می‌پرسیم که در پاسخ بیان می‌کند: مجید صالح تیم خوبی در اختیار دارد، این تیم از بازیکنان جوان و باانگیزه ای بهره می‌برد که می‌توانند برای ما بسیار خطرناک باشند.
وی ادامه می‌دهد: به نظر من هرچه جلوتر برویم بازی‌ها برای ما حساس‌تر می‌شود و اکنون نیز بازی‌های باقیمانده برای ما مانند فینال شده است.
مهاجم بلند قامت سپاهان که در لیست ۳۷ نفره تیم ملی نیز حضور داشت در این مورد می‌گوید: خدا را شاکرم و این لطف خدا است که شامل حال من شده است ولی باید بگویم اگر من در سپاهان توانستم مفید باشم یا کاری انجام دهم ثمره زحمات بازیکنان تیم بوده است.
وی با بیان اینکه بازیکنان دیگری نیز در سپاهان مستحق دعوت شدن به تیم ملی بودند اضافه می‌کند: به هر حال نظر کادرفنی تیم ملی است و امیدوارم این ۳ نفری که از سپاهان در لیست ۳۷ نفره حضور داریم بتوانیم نظر کی‌روش را جلب کنیم و در فهرست نهایی حضور داشته باشیم.