هاوش دست و پا بسته در کاشان، گیتی پسند بی خیال در تبریز
شنبه 22 بهمن 1390 3:11 PMگیتی پسند و باریج اسانس در هفته بیست و دوم لیگ برتر والیبال به ترتیب میهمان شهرداری تبریز و میزبان هاوش گنبد هستند.
گیتی پسند و شهرداری در جدول رقابت ها همسایه هستند. گیتی در رده هفتم و شهرداری در رده هشتم. گیتی پسند دوست ندارد دوباره قافیه را به حریف تبریزی خود ببازد اما از طرفی خیالش راحت است چون حتی اگر ببازد فعلا از رده هفتم پایین تر نمی رود!
باریج اسانس هفته پیش در تبریز حریف فردای گیتی پسند را شکست داد. شاگردان معدنی فردا در خانه میزبان هاوش گنبد هستند اما فراموش نمی کنند که گنبدی ها هرچند بدون تماشاگرانشان انرژی کمتری دارند اما جزو مهم ترین تعقیب کنندگان سه تیم مدعی جدول هستند. این را آمار باخت های خارج از خانه و بردهای خانگی هاوش تایید می کند. دیدار رفت دو تیم در گنبد با باخت باریج همراه بود.
برنامه کامل رقابت های هفته بیست و دوم:
ساعت ۱۵:۳۰
نوین کشاورز- میزان خراسان
ساعت ۱۷:۳۰
پیکان- پیشگامان کویر یزد
ساعت ۱۷:۰۰
آلومینیوم المهدی بندرعباس- سایپا البرز
شهرداری ارومیه-مناطق نفت خیز جنوب
شهرداری تبریز- گیتی پسند اصفهان
باریج اسانس کاشان- هاوش گنبد
کرمان-کاله مازندران