مراسم گرامیداشت هفته تولد موتسارت به همت انجمن فلارمونیک خورشید، سه‌شنبه ۱۱ بهمن ماه در هنر‌سرای خورشید وابسته به سازمان فرهنگی، تفریحی شهرداری اصفهان برگزار می‌شود.

دبیر انجمن فلارمونیک خورشید در رابطه با این برنامه  گفت: در نقاط مختلف جهان همزمان با هفته تولد موتسارت برنامه‌های متفاوتی از طرف انجمن‌های فلارمونیک برگزار می‌شود و انجمن فلارمونیک خورشید نیز تصیمیم گرفت تا در مراسمی هفته زاد‌روز این موسیقی‌دان بزرگ را گرامی دارد.
حسین چمن‌پرداز در ادامه افزود: انجمن فلارمونیک خورشید یک انجمن شنیداری است لذا اجرای قطعات موسیقی در برنامه‌های ما جایگاه ویژه‌ای دارد و از این‌ رو در برنامه بزرگداشت موتسارت نیز بخشی از برنامه را به اجرای موسیقی اختصاص داده‌ایم و در بخش‌های دیگر به صورت کلی در مورد کار‌های موتسارت صحبت می‌کنیم و تفسیر آثارش را به صورت جزیی و به گونه‌ای که به درک عموم نزدیک باشد بررسی خواهیم کرد.
وی تاکید کرد:در این جلسه سخنان جدیدی را در مورد زندگی موتسارت ارائه خواهم کرد که نتیجه تحقیقاتم است و تاکنون در جایی ارائه نشده است.
گفتنی است ولفگانگ آمادئوس موتسارت (۲۷ ژانویه ۱۷۵۶ - ۵ دسامبر ۱۷۹۱) آهنگساز اتریشی، از نوابغ مسلم موسیقی و از بزرگ‌ترین آهنگسازان موسیقی کلاسیک بود. او در زندگی کوتاه خود بیش از ششصد قطعه موسیقی برای اپرا، سمفونی، کنسرتو، مجلسی، سونات، سرناد، و گروه کُر از خود باقی گذاشت. موتسارت در سومین سال از زندگی خود شروع به آهنگسازی کرد و در پنج سالگی لقب کودک نابغه به او داده شد و همه‌جای اروپا شهرت بسیاری یافت. در هفت سالگی اولین سمفونی، و در دوازده سالگی اولین اپرای کامل خود را نوشت. بر خلاف هر آهنگساز دیگری، او در تمام ژانرهای مرسوم در دوران زندگیش، موسیقی تصنیف نمود و در این زمینه از همه برتر بود.
مراسم گرامیداشت هفته تولد این موسیقی‌دان سه شنبه ۱۱ بهمن ماه از ساعت ۱۶ تا ۱۸ در هنر‌سرای خورشید واقع در پل شهید چمران، ابتدای خیابان کاوه، کوچه آفتاب برگزار می‌شود و علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیش‌تر می‌توانند با شماره تلفن ۴۵۹۳۵۶۰ تماس حاصل نمایند