توسط آتش‌نشانان؛
غاری به طول 100 متر در شاهین‌شهر کشف شد‌

خبرگزاری فارس: غاری به طول 100 متر توسط آتش‌نشانان شاهین‌شهر کشف شد و در هیئت کوهنوردی کشور به ثبت رسید.

مسئول تیم آتش‌نشانی و اکتشاف شاهین‌شهر در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان، از کشف غاری به طول 100 متر در منطقه علویجه در 30 کیلومتری شاهین‎شهر خبر داد.
محمد محمدی گفت: هفته گذشته توسط یکی از اهالی این منطقه به آتش‎نشانی شهرستان شاهین‎شهر خبر داده شد که منطقه‎ای شگفت‌انگیز با عمق بالایی در علویجه وجود دارد، مسئولان آتش‎نشانی نیز پس از مطلع شدن به سرعت خود را به محل رساندند.
وی با بیان اینکه در ابتدای مراحل اکتشاف به علت عمق بالای این غار، امکانات لازم برای اکتشاف موجود نبود، گفت: سه روز گذشته تیمی اکتشافی متشکل از یک تیم 6 نفره  شامل چهار نفر از نیروهای آتش‌نشانی شاهین‌شهر و دو نفر از اعضای انجمن غارنوردان و غارشناسان ایران به محل اعزام شدند و این غار را که به صورت چاهی و ریزشی است، کشف کردند.
وی با بیان اینکه قدمت زمین‎شناسی غارهای کشف شده بر‌اساس قندیل‎های آن ثبت می‎شود، ادامه داد: این تیم اکتشافی پنج حلقه چاه به عمق 100 متر با قندیل‎های فراوانی کشف کرده‎اند که بلافاصله در انجمن کوهنوردان کشور به ثبت رسید و منطقه دقیق و قدمت زمین‌شناسی این غار نیز طی روزهای آینده به اطلاع می‌رسد.
‌محمد منصوری و سعید آرمند از اعضای انجمن غارنوردان کشور و محمد محمدی، محمد بهرامی، امیر حسین جواد، مهدی کیان امیری، پیروز شیخی نسب، میثم گلبهار و مجتبی دارسنج از اعضای آتش‎نشانی شاهین‎شهر هستند که تیم اکتشاف غار علویجه را تشکیل می‎دهند.