اخبار ادبي و هنري 10 آذر
جمعه 11 آذر 1390 1:01 AMپاكستان پخش بي بي سي را قطع مي كند
به دنبال پخش مستندي از شبكه تلويزيوني بي بي سي كه در آن پاكستان را به بازي دوگانه در جنگ عليه تروريسم متهم كرد؛ و متعاقب آن واكنش ارتش و وزارت خارجه اين كشور، اسلام آباد اعلام كرد كه پخش اين شبكه تلويزيوني قطع مي شود.
به گزارش شبكه خبري العالم، رئيس صدا و سيماي پاكستان اعلام كرد كه به دليل پخش مستندي با عنوان «راز پاكستان در مبارزه با تروريسم» و وارد كردن اين اتهام كه اين كشور در جنگ عليه تروريسم يك بازي دوگانه را انجام مي دهد، پخش اين شبكه تلويزيوني بي بي سي در پاكستان قطع مي شود.
خبرگزاري آسوشيتدپرس به نقل از «خالد آرائين» رئيس صدا و سيماي پاكستان نوشت: اين اقدام در واكنش به مستند دو قسمتي بي بي سي درباره مبارزه پاكستان با تروريسم بوده است.
بي بي سي همچنين در اين مستند پاكستان را متهم كرده است كه اين كشور از يك سو با آمريكا در مبارزه با عناصر شرور همگام شده و از سوي ديگر سرويس هاي امنيتي پاكستان به آموزش مخفي نيروهاي مسلح و شبه نظامي در افغانستان براي حمله به نيروهاي نظامي و مردم مبادرت مي كنند.
پيش از اين ارتش پاكستان نيز در اطلاعيه اي اين مستند بي بي سي را ساختگي و به دور از واقعيت عنوان كرده بود.
سازمان سينمايي بزودي آغاز به كار مي كند
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي از آغاز بكار سازمان سينمايي ايران در آينده نزديك خبر داد.
دكتر محمدحسيني در گفت وگو با ايسنا گفت: اين مژده براي سينماگران است كه ان شاءالله با تاسيس اين سازمان هدف حمايت جدي تر قرار مي گيرند.
وي درباره ويژگي هاي سي امين دوره جشنواره فيلم فجر گفت: ان شاءالله امسال فيلم ها از نظر تعداد و كيفيت بهتر از سال گذشته خواهند بود.
حسيني همچنين در مورد حمايت ارشاد از هنر نقالي با توجه به ثبت جهاني آن به نام ايران نيز گفت: همان طور كه در برنامه هاي مختلف سعي مي كنيم به تعزيه توجه كنيم، هنر نقالي را نيز مدنظر داريم.
خوش ركاب مجري شبكه پن را قلقلك داد!
مجري شبكه پن با انتقاد از سريال خوش ركاب به نقد ديالوگ و فضاي مذهبي اين سريال پرداخت و گفت: اين سريال من را قلقلك مي دهد. چون فضاي حاكم بر اين سريال را درك نمي كنم.
به گزارش جام نيوز، مجري شبكه پن در يكي از برنامه هاي خود كه به نقد و بررسي خوش ركاب پرداخته بود از ديالوگ هاي اين اثر انتقاد كرده، گفت: «در قسمت هاي اين سريال صحبت ديش و ماهواره مي شود و آقاي مجيد صالحي چند متلك به اين شبكه هاي ماهواره اي مي گويند كه اين شبكه ها چون كمبود دارند نشسته اند فقط از خودشان تعريف مي كنند.»
وي گفت: «آقاي صالحي روا نيست كه اين حرف ها را به ما بگوييد! من در استوديو جا ندارم يك مهمان بيايد كنار من بنشيند تا از من تعريف كند. ما پول كم داريم به اين خاطر صحبت مي كنيم من مطمئن هستم كه من را نمي گوييد.»
وي با لحن خاصي اظهار داشت: در اين سريال همه بازيگران به نوعي خدا خدا مي كنند و رگه هاي مذهبي در آنها ديده مي شود، از توسل به امام رضا(عليه السلام) تا دعا براي زيارت كربلا.»
نمايشگاه فرهنگي - هنري عاشورا برگزار مي شود
نخستين نمايشگاه فرهنگي - هنري عاشورا با عنوان «خيمه خورشيد»، از سوي سازمان فرهنگي - هنري شهرداري تهران از شنبه 12 آذر به مدت 15روز برگزار مي شود.
در اين نمايشگاه خيمه هاي «عاشورا، انقلاب اسلامي، بيداري اسلامي»، «عاشورا و دفاع مقدس»، «عكس و پوستر» و كودك و نوجوان برپاست و علاوه بر بازنمايي واقعه عاشورا با استفاده از برنامه هاي چند رسانه اي در بخش «براي اسلام»، شب هاي شعر و مراسم تعزيه خواني برگزار مي شود.
محل برگزاري نمايشگاه ياد شده، تالار مركز آفرينش هاي فكري كودكان و نوجوانان است.