با سلام و خسته نباشيد

اين امكان تا زماني در جيميل باقي ميماند كه پيغام Undu Message در بالاي نوار ارسال پيام ظاهر شده است شما وقتي به Inbox مراجعه كنيد و اين پيغام محو شود ديگر ايميل ارسالي قابل بازپس گيري نيست. من اين مطلب را امتحان كرده ام.