کلوديو رانيري مربي جديد اينتر معتقد است که برد 1-3 تيمش مقابل بولونيا در ديدار شنبه شب باعث خواهد شد تا اعتماد به نفس بازيکنانش بازگردد. اين اولين پيروزي اينتر در رقابتهاي اين فصل سري آ بود.

نایب قهرمان فصل قبل کوپا ایتالیا در 5 دیدار اخیرش نتوانسته بود به پیروزی برسد  و این برد برای نرآتزوری از ارزش زیادی برخوردار بود.

درپایان مسابقه رانیری به خبرنگاران گفت:« مهم این بود که کارمان را با شروع خوبی آغاز کنیم. پسرانم نیاز به این داشتند تا دوباره اعتماد به نفس و باور به خودشان را بازیابند.»

رانیری ادامه داد:« من گفته بودم که مهم این است که برای کسب نتیجه مطلوب مبارزه کنیم و مهم نیست که چطور این کار را انجام دهیم. این پسران عطش موفقیت دارند و این را در روز شنبه نشان دادند. من به شدت تحت تاثیر انگیزه آنها برای پیروزی و این روحیه مبارزه طلبانه شان قرار گرفتم.»

مربی جدید اینتر در ادامه درمورد اتفاقاتی که در جریان بازی رخ داد صحبت کرد و به تمجید از انسجام تیمش پرداخت:« در نیمه اول عملکرد ما مثبت بود؛ ژولیو سسار خیلی خوب بود. دیگو فورلان و جیاپائولو پاتزینی هم عملکرد خیلی خوبی داشتند و فیلیپه کوتینیو هم همین طور. بقیه بازیکنان تیم من منسجم و متحد بودند. در نیمه دوم آنها حرکات رو به جلویشان را شروع کردند و من سعی کردم که به بازی بعد دیگری بدهم.»

اینتر با این برد به رده یازدهم جدول سری آ صعود کرد و البته در انتظار نتایج سایر دیدارهای این هفته سری آ است.