بعد از انتخاب الخاندرو سابه يا به عنوان سرمربي جديد تيم ملي آرژانتين، او بازوبند کاپيتاني را از ماسچرانو گرفت و به مسي داد اما اين مسئله موجب ناراحتي ماسچرانو نشد.

خاویر ماسچرانو، ستاره بارسا و تیم ملی آرژانتین، اعلام کرد عدم موفقیت تیم ملی کشورش در چند سال اخیر به دلیل اشتباهات بازیکنان بوده نه مربیان.

تیم ملی آرژانتین دو هفته دیگر در اولین دیدار مرحله مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل مقابل شیلی قرار خواهند گرفت. این دیدار اولین دیدار رسمی آنها بعد از حذف ناامید کننده از رقابت های کوپا امریکا بود.

کاپیتان سابق آلبی سلسته در گفتگو با کلارین گفت:" اگر بازیکنان تلاش نکنند، مربیان نمی توانند جادو کنند. من 8 سال است که در تیم ملی بازی می کنم و در این مدت 6 مربی داشته ایم. این خیلی مضحک است.

می دانیم که موفق نبوده ایم. نمی توانیم هر بار بگوئیم دوران جدید را شروع می کنیم. این دیگر تکراری شده، اکنون باید کمتر حرف بزنیم، باید سرمان را پایین بیندازیم و کار کنیم.

رقابت های مقدماتی به زودی آغاز می شود و ما باید تمرکز داشته باشیم."

بعد از انتخاب الخاندرو سابه یا به عنوان سرمربی جدید تیم ملی آرژانتین، او بازوبند کاپیتانی را از ماسچرانو گرفت و به مسی داد اما این مسئله موجب ناراحتی ماسچرانو نشد.

" من در دورانی که کاپیتان بودم، از این اتفاق بسیار لذت بردم . این یک مسئولیت بزرگ برای من بود اما هیچ چیز در زندگی برای همیشه پایدار نمی ماند. ما با مربی صحبت کردیم . او تصمیم داشت که مسی را کاپیتان کند و این حق را داشت که کس دیگری را انتخاب کند.

لئو بهترین بازیکن دنیاست و به نظر من او بهترین انتخاب است."