رمي ها در دو ديدار ابتدايي شان در رقابت هاي اين فصل، تنها يک امتياز کسب کردند.

لوئیس انریکه، سرمربی رم، اعلام کرد از عدم پیروزی تیمش در چند دیدار ابتدایی فصل نگران نیست و معتقد است به زودی اولین پیروزی شان را به دست خواهند آورد.

رمی ها در دو دیدار ابتدایی شان در رقابت های این فصل، تنها یک امتیاز کسب کردند. آنها در اولین دیدار 2-1 مغلوب کالیاری شدند و سپس مقابل اینتر به تساوی بدون گل رسیدند.

با این وجود، این مربی 41 ساله معتقد است تیمش برای رقابت در جام های مختلف از توانایی لازم برخوردار است.

او در گفتگو با کوریه ره دلو اسپورت گفت:" از اینکه در این دو دیدار به پیروزی نرسیدیم، نگران نیستم زیرا مطمئنم که پیروزی های ما به زودی از راه خواهد رسید. ما به پیروزی نیاز داریم زیرا تیم در مسیر صحیح قرار دارد."

رم فردا شب در خانه میزبان سیه ناست و این مربی اسپانیایی امیدوار است بتوانند به اولین پیروزی این فصل شان دست پیدا کنند.

" دیدار مقابل سیه نا، بازی دشواری برای ما خواهد بود. شاید بتوانیم موقعیت های زیادی ایجاد کنیم اما در عین حال باید مراقب ضد حملات نیز باشیم.

تیمی که من در اختیار دارم، به دنبال پیروزی است. ما احساس می کنیم به هواداران مدیون هستیم. فکر می کنم این دیدار برای ما عالی پیش خواهد رفت. امیدوارم بازی فوق العاده ای پشت سر بگذاریم. هدف ما در هر دیدار، تنها پیروزی است."