سرمربي جديد اينترميلان گفت: هواداران فصل آينده تيمي تهاجمي و انعطاف‌پذير را در ميدان خواهند ديد که ليگ قهرمانان اروپا را بدست خواهد آورد.

به نقل از شبکه اختصاصي اينترميلان، جيان‌پيرو گاسپاريني که به‌تازگي جانشين لئوناردو شده و عنوان سرمربي نرآتزوري را بدست آورده است، اميدواري زيادي براي موفقيت در فصل آينده دارد.

گاسپاريني در اين مورد گفت: روياي فتح ليگ قهرمانان اروپا را در سر مي‌پرورانم و تلاش زيادي براي بدست آوردن آن انجام مي‌دهم. من علاقه زيادي به سيستم 3-4-3 دارم و مي‌دانم با به‌کارگيري اين سيستم مي‌توانيم حريفان را با دردسر جدي روبرو کنيم.

وي افزود: شيوه جديدي از فوتبال را در جنوا ارائه کردم که شامل دفاع مستحکم و حملات سريع و کارساز است. تيم‌هاي من همواره تهاجمي بازي کرده‌اند و من به هواداران اينتر قول مي‌دهم در اين تيم نيز بازي تهاجمي را در دستور کار قرار مي‌دهيم و ليگ قهرمانان اروپا را بدست خواهيم آورد.

وي ادامه داد: در تمامي دقايق بازي روي دروازه حريف حمله خواهيم کرد تا به آن‌ها فرصت حمله کردن ندهيم. اگر تيم حريف با دو مهاجم بازي مي‌کرد، ما با 3 مدافع به ميدان مي‌رويم ولي اگر با تعداد مهاجمان بيشتري به ميدان آمده بودند، تعداد مدافعان را افزايش خواهيم داد. در غير اين‌ صورت فقط به حمله فکر مي‌کنيم.