حسيني: قرارداد مالي سيدجلال طبق بخشنامه سازمان ليگ است
جمعه 17 تیر 1390 4:11 PM
خبرگزاري فارس: رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان گفت: قرارداد مالي با سيدجلال حسيني طبق بخشنامه سازمان ليگ است.
غلامحسين حسيني در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تاكنون از روند جذب نفرات راضي هستيم و فقط در بحث دروازهباني نتوانستهايم گزينه مورد نظرمان را پيدا كنيم. در مورد اين مسئله هم مسيري كه سرمربي مورد نظر است را دنبال ميكنيم. فصل نقل و انتقالات سختي را گذرانديم و در مجموع به غير از بحث دروازهباني روند خوبي داشتيم. اگر در 2 روز آينده نتوانيم در پست دروازهباني به نتيجه برسيم فكر ديگري ميكنيم.
رئيس هيئت مديره باشگاه سپاهان در خصوص جذب سيد جلال حسيني و اين شائبه كه احتمالا اين باشگاه قيمت بيشتري را نسبت به استقلال به اين بازيكن پيشنهاد دادند گفت: ما با حسيني چندين جلسه داشتيم. شايد دوستان رسانهاي بازيكني را به يك باشگاه اختصاص دهند اما تا زماني كه يك بازيكن با باشگاه قرارداد امضا نكند نميتوان او را به يك تيم خاص متعلق دانست. براي سيد جلال حسيني چه دليلي بهتر از حضور سپاهان در ليگ قهرمانان آسيا وجود دارد؟ چرا بايد پيشنهاد مالي بالاتر داده باشيم؟
حسيني افزود: در قرارداد با سيدجلال طبق بخشنامهاي كه سازمان ليگ براي 2 باشگاه سپاهان و ذوب آهن به دليل حضور در مرحله يك چهارم نهايي ليگ قهرمانان آسيا در نظر گرفته قرارداد بستهايم و در اين زمينه هر رسيدگي از سوي هر مرجعي لازم باشد سپاهان آمادگي آن را دارد. حتي اگر خود بازيكن تمايل داشت مبلغ قرارداد را به صورت شفاف اعلام ميكردم. حسيني بازيكن بزرگي است و در مذاكره با ما مقداري گذشت كرد و سپاهان هم تمام تلاشش را براي راضي كردن اين بازيكن به كار گرفت. چيزي براي پنهان كردن كنيم به خصوص كه خودم معتقد هستم كه سقف قرارداد بايد رعايت شود.
وي در پايان در خصوص محرم نويدكيا به فارس گفت: او اكنون در اصفهان است و قلبا آرزو ميكنم به عنوان ستون اصلي تيم حضور فعالتري در سپاهان داشته باشد و دلم ميخواهد در جمع بازيكنان او را ببينيم. اميدوارم هر چه زودتر مشكلات محرم تمام شود و او را در تمرينات ببينيم.