معاون اجرايي شاهين بوشهر: سرپرست و سخنگوي باشگاه جواب مرا هم نميدهند
جمعه 17 تیر 1390 3:58 PM
خبرگزاري فارس: معاون اجرايي باشگاه شاهين بوشهر گفت: افراشته و ابوالفتحي پاسخ تلفنهاي من را هم نميدهند.
خدابخش پولادي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد انتشار خبر امضاي قرارداد وحيد طالبلو با باشگاه شاهين بوشهر و عدم پاسخگويي ابوالفتحي سخنگوي باشگاه و افراشته سرپرست باشگاه، گفت: من هم اين خبر را شنيدهام اما نتوانستهام با اين عزيزان ارتباط برقرار كنم و از صبح هم چند مرتبه با تلفن همراه افراشته سرپرست محترم باشگاه تماس گرفتهام ولي نتوانستهام با ايشان حرف بزنم، شايد جلسه دارند. تلفن ابوالفتحي هم خاموش است.
وي در مورد اينكه چه كسي بايد پاسخگوي رسانهها در اين باشگاه باشد گفت: من فقط كارهاي اجرايي را انجام ميدهم و كارهاي نقل و انتقالات در تهران انجام ميشود و ابوالفتحي سخنگوي هيئت مديره باشگاه است. تيم شاهين روز 20 تير در تركيه اردو خواهد زد و اكنون نيز اين تيم در تهران اردو برگزار كرده است.
گفتني است پيش از اين باشگاه شاهين خبر امضاي قرارداد با بوناچيچ را به طور رسمي منتشر كرد كه اين خبر چند روز بعد تكذيب شد و اين مربي به سپاهان پيوست. در مورد حضور علي پروين در اين باشگاه نيز از جانب سخنگوي باشگاه كه رسميترين كانال ارتباطي با رسانههاست اخبار ضد و نقيضي منتشر شد.