كوئنترائو: حضور در كنار بهترينهاي جهان افتخاري بزرگ است
جمعه 17 تیر 1390 3:32 PM
خبرگزاري فارس: بازيكن پرتغالي جديد رئال مادريد گفت: حضور در كنار منتخب بهترينهاي جهان در قالب يك تيم باشگاهي افتخار بزرگي است.
به گزارش خبرگزاري فارس فابيو كوئنترائو در گفتوگويي با شبكه سي.وي.آر اظهار داشت: خيلي خوشحالم سرانجام به آرزوي دوران كودكيام يعني حضور در رئال رسيدم. رئال از هر جهت نمونه و برتر است. به باورم رئال، بزرگترين تيم جهان و همه امورش كاملا حرفهاي است. خيلي خوشحالم كه بسياري از همتيميهاي جديد را از طريق بازيشان در تيم ملي كشور خود، ميشناسم. براي من تمرين و بازي در كنار اين افراد منتخب برترينهاي جهان در قالب تيمي باشگاهي، افتخار بزرگي است. رئال بهترين مربي جهان را دارد. شاگردي او نيز براي من كه هموطنش هستم، افتخار است.
اين بازيكن 24 كه اواخر هفته گذشته درازاي قراردادي به ارزش 30 ميليون يورو به عضويت كهكشانيهاي مادريدي درآمد، ناگفتههاي تازهاي را دراولين مصاحبه خود با پيراهن تيم جديد اين گونه بيان كرد:
*آقاي كوئنترائو، از يك سال قبل بسياري از تيمهاي بزرگ اروپا مثل بايرنمونيخ آلمان، چلسي انگليس و رئالمادريد اسپانيا دنبال جذب شما بودند. چرا از جمع كهكشكانيها سردرآورديد؟
واقعيت اين است از زمان كودكي دوست داشتم روزي بازيكن رئالمادريد شوم.
*جدي ميگوييد؟
نه فقط من بلكه هر بازيكني از كودكي در اين خواب و خيال است روزي پيراهن سفيد و ارزشمند رئال را به تن كند. پيراهني كه پوشيدناش، افتخار است.
*اين نكته را اكنون كه ساعاتي بيش نيست عضو رئال هستيد، عنوان مي كنيد يا اين كه...
باور كنيد صادقانه گفتم. باز هم تكرار ميكنم از زماني كه سن خيلي كمي داشتم، دلم ميخواست بازيكن رئال باشم. هر وقت در مدرسه با دوستانم در مورد فوتبال حرف ميزديم، آرزوي بازي كردن براي رئال را ميگفتم.
*اكنون كه به اين روياي رسيديد، چه احساسي داريد؟
خيلي خوشحالم. احساسي دارم كه قابل وصف نيست. بسيار خوشحالم كه اين روياي رنگ واقعي به خود گرفت.
*فكر ميكنيد اكنون همين كه بالاخره به آرزوي دوران كودكيتان رسيديد، براي شما ديگر كافي است؟
خير، به هيچوجه. فكر ميكنم تازه كارم شروع شده است. بايد با پيراهن رئال خيلي چيزها را ثابت كنم. بايد به آن دسته از منتقدان كه عليه من موضع ميگرفتند، نشان دهم و ثابت كنم چقدر زياد آمادگي چالش عظيمي به اسم رئال را دارم. براي من دوره حضور در ليگ كشورم به پايان رسيده است. حالا يك دوره طلايي پيش رويم از طريق رئال است.
*يك سئوال كه در بحث انتقال شما به ذهن ميرسد، اين است كه چرا در يك سال گذشته يعني پس از درخشش در جام جهاني 2010 همراه با تيم ملي پرتغال، انتقالتان تحقق نيافت؟
اين موضوعي پيچيده نبود. بلكه يك دليل ساده داشت...
*چه دليلي؟
اين كه مرتب به مسئولان تيم سابق ميگفتم يا در بنفيكا ميمانم يا اين كه به رئال مادريد محلق ميشوم. گزينه ديگري برايم مطرح نيست.
*به نظر مي رسد خيلي مصمم به حضور در رئال بوديد؟
بله. همان موقع موضع خودم براي رفتن به فوتبال خارج از پرتغال مشخص كردم. ميخواستم به پيراهن رئال برسم و در اين امر هيچ ترديدي نداشتم. الان هم خدا را شكر ميكنم به آنچه ميخواستم، رسيدم. باور كنيد از اين كه در كنار بهترين بازيكنان جهان ميتوانم بازي كنم، بسيار هيجان زده هستم. از نظر من پتانسيل رئال بسيار زياد است.
*اكنون كه با رئال قرارداد بستهاي ، مادريديها را چگونه تيمي ميبينيد؟
تيمي از هر جهت نمونه و برتر. به باورم رئال،بزرگترين تيم جهان است. همه امورش كاملا حرفهاي است. خيلي خوشحالم كه بسياري از همتيميهاي جديد را از طريق بازيشان در تيم ملي كشورخود، ميشناسم. براي من تمرين در كنار اين افراد، نيز افتخار بزرگي است. از طرفي رئال، خوزه مورينيو، بهترين مربي جهان را دارد. شاگردي او نيز براي من كه هموطنش هستم، افتخار است.
*نگران نيستيد كه در جناح چپ خط دفاع بايد با مارسلو برزيلي براي حضور در تركيب اصلي رقابت كنيد؟
خير. به نظر برخي حضور من و او در يك پست، چيزي خوب نيست ولي من نظري ديگر دارم . اين كه براي تيمي به بزرگي رئال، حضور ما دو نفر بسيار سودمند است. چون هر آن ما دو نفر آماده كمك به تيم هستيم. از طرفي به مارسلو به چشم يك رقيب نمينگرم بلكه او دوست من است. مارسلو بازيكني است كه كيفيت بازي خوبي دارد.
*به آينده اين رقابت خوشبين هستيد؟
بله. فكر ميكنم هريك از ما دو، ميخواهد در تركيب باشد. اين انگيزه سبب ميشود هر جلسه تمرين با تمام توان كار كنيم تا غرق عرق شويم. ثمره اين رقابت سالم، به سود تيم خواهد بود. چون آن وقت تيم هميشه آمادهترين مدافع چپاش را در تركيب خواهد داشت. من اطمينان دارم اين اتفاقي خوشيمن براي تيم است. رويدادي كه باعث خرسندي همه خواهد شد.