شركت ال‌جي اعلام كرد كه در نمايشگاه CES 2011 كه تا كمتر از يك ماه ديگر در لاس‌وگاس آمريكا برگزار مي‌شود، بزرگترين تلويزيون سه‌بعدي جهان را به نمايش خواهد گذاشت.

به نقل از پي‌سي‌ورلد، اين شركت كره‌اي طي بيانيه‌اي اعلام كرد كه بزرگترين گيرنده تلويزيوني سه‌بعدي جهان كه بر پايه سيستم LCD ساخته شده، در اندازه 72 اينچ به دست كاربران مي‌شود. براي اين تلويزيون قابليت موبايلي جديدي در نظر گرفته شده است كه مي‌تواند تصاوير سه‌بعدي را به صورت بي‌سيم از سريع‌ترين قطارهاي دنيا دريافت كند.
اين گيرنده تلويزيوني LZ9700 نام دارد و پيش‌بيني شده است كه فروش آن در سه ماهه نخست سال آتي ميلادي آغاز شود. شركت ال‌جي هم‌اكنون مدل‌هاي مختلف از تلويزيون‌هاي سه‌بعدي را در بازار به فروش مي‌رساند كه تمامي آن‌ها براي پخش تصاوير سه‌بعدي نيازمند عينك‌هاي مخصوص هستند.
شركت ال‌جي تاكنون توضيحات اندكي را در مورد اين تلويزيون عظيم الجثه داده است. نور پس‌زمينه اين تلويزيون بر پايه فناوري LED است و سرعت اسكن آن 400 گيگاهرتز اعلام شده كه به عبارت ديگر، در هر ثانيه صفحه‌نمايش بيروني تلويزيون 400 بار به‌روز مي‌شود تا كاربران تصاوير واقعي‌تري را مشاهده كنند.
از ديگر قابليت‌هايي كه براي اين تلويزيون در نظر گرفته شده است مي‌توان به اتصال بي‌سيم با ديگر دستگا‌ه‌هاي الكترونيكي و ديجيتالي در محل، پشتيباني از ورودي USB و پشتيباني از سيستم DLNA اشاره كرد.