خبرگزاري فارس: پس از آنكه يوونتوسي‌ها اعلام كردند براي فصل آينده والتر ماتزاري را به تورين نخواهند برد، از باشگاه رم به عنوان مقصد بعدي اين مربي ياد مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از اسكاي اسپورت ايتاليا، ماتزاري كه اكنون هدايت ناپولي را برعهده دارد قصد دارد در انتهاي فصل اين تيم را ترك كرده و سرمربي تيم بزرگتري شود.



چندي پيش در رسانه‌هاي ايتاليا اعلام شد كه يوونتوسي‌ها براي فصل آينده به دنبال جذب وي هستند ولي سران اين باشگاه هرگونه تماس با ماتزاري را رد كردند.



جياني دي مارزيو، مجري اين شبكه گفت: ماتزاري مي‌خواهد ناپل را ترك كند. همه اين موضوع را مي‌دانند. تا آنجايي كه مي‌دانم جلوروسي‌ها به دنبال جذب وي هستند. رئيس ناپولي نيز در پي يك مربي با تجربه براي جايگزيني ماتزاري مي‌گردد و به احتمال زياد با كلوديو رانيري به توافق خواهد رسيد.



در اين فصل وينچنزو مونتلا به عنوان سرمربي موقت رم مشغول فعاليت است كه در پايان فصل اين تيم را ترك كرده تا مالك ثروتمند و جديد رم يك مربي با تجربه و بزرگ را جانشين وي كند. اگر رمي‌ها در پايان فصل بتوانند به رقابت‌هاي ليگ قهرمانان سال آينده راه يابند، اين كار براي مالك باشگاه بسيار ساده‌تر خواهد بود