مادر عصباني:
نيما را كتك زدم، شكنجه نكردم
جام جم آنلاين: در تحقيقات قضايي ـ پليسي مشخص شد، عامل كودك ‌آزاري پسر 4 ساله‌ تهراني، مادرش بوده و پدرش در شكنجه او نقشي نداشته است.

به گزارش «جام‌جم»، شامگاه يكشنبه اين هفته زن و مردي جوان، پسر كوچولويي را كه بي‌هوش بود، به بيمارستان كودكان مفيد تهران منتقل كردند.

پزشكان در بررسي وضعيت پسر 4 ساله به نام نيما با مشاهده آثار كبودي زيرچشمانش و سوختگي در بدن نحيفش متوجه شدند او شكنجه شده است.

به اين ترتيب نيما با تلاش پزشكان به هوش آمد و والدينش به كلانتري قلهك تهران منتقل و جداگانه بازجويي شدند.مادر كودك در تحقيقات، با اعتراف به كتك‌زدن پسر كوچولويش، از رفتار خود ابراز ندامت كرد و گفت، شوهرش در وقوع اين حادثه نقشي نداشته است. اين در حالي بود كه پدر نيما در بازجويي عنوان كرد من پسرم را شكنجه كرده‌ام و با اظهار بي‌گناهي همسرش، خواست تا او را آزاد كنند.در پي اظهارات متناقض اين زن و شوهر، بازجويي‌ها از آنها ادامه يافت تا اين كه مرد خانواده روز گذشته واقعيت را فاش كرد و گفت، همسرش ناخواسته فرزندشان را كتك زده است.با مشخص شدن اين موضوع، زن جوان دوباره بازجويي شد و به پليس گفت: من از كاري كه كرده‌ام، بشدت پشيمانم. نيما در نبود برادرش مدام بي‌قراري مي‌كرد، از اين وضع خسته شده بودم. عصر حادثه وقتي به خانه برگشتم، ديدم نيما و پسر همسايه‌مان خانه را به هم ريخته‌اند و شيطنت مي‌كنند. پسر همسايه را از خانه بيرون كردم و در اوج عصبانيت نيما را بشدت كتك زدم.

متهم افزود: شوهرم در كودك آزاري نقشي نداشت. او به‌محض ورود به خانه و ديدن نيما، متوجه ماجرا شد و 2 نفري پسرمان را به بيمارستان رسانديم. مادر گفت: از پسر كوچولويم نيما مي‌خواهم مرا ببخشد. آثار كبودي زيرچشمانش نيز به خاطر شيطنت‌هاي او بوده و چون خود را به در و ديوار مي‌كوبيد، اين آثار ناشي از آن است.

با تشكيل پرونده قضايي اين كودك آزاري در شعبه پنجم بازپرسي دادسراي اطفال و نوجوانان تهران، بازپرس آذرتاش پس از شنيدن اظهارات اين زوج، پدر نيما را كه در كودك آزاري نقشي نداشت، آزاد و براي مادر خانواده نيز قراركفالت صادر كرد.گزارش خبرنگار ما حاكي است، تحقيقات در اين زمينه ادامه دارد.نيما، پسر آسيب ديده همچنان در بيمارستان كودكان مفيد تهران بستري است.