جادوي 1000 در انتظار زانتي
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 10:09 PMخبرگزاري فارس: كاپيتان اينترميلان اگر در بازي امشب برابر رم به ميدان برود، هزارمين بازي خود در دوران فوتبالش را انجام خواهد داد.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، تيمهاي اينتر و رم از دور برگشت مرحله نيمه نهايي جام حذفي ايتاليا در ورزشگاه جوزپه مه آتزا با يكديگر روبرو خواهند شد. ديدار رفت اين دو تيم با نتيجه يك بر صفر به سود نرآتزوري به پايان رسيده است.
زانتي در اين خصوص گفت: بسيار خوشحال هستم كه تعداد بازيهايم در فوتبال به اين عدد رسيده است. رسيدن به اين ركورد براي من اهميت بسيار بالايي دارد. در تمام دوران فوتبالم با تعصب بالايي بازي كردهام. فوتبال به من چيزهاي بزرگي آموخته و من نيز همواره به هر اتفاقي كه برايم افتاده، به شكل يك شانس نگاه كردهام.
زانتي با رسيدن به اين ركورد، پايش را در جاي پاي بزرگاني چون پيتر شيلتون، ري كلمنس، پت جنينگز، آلن بال، ديويد سيمن، پائولو مالديني، آندوني زوبيزارتا، روبرتو كارلوس و تامي هاچينسون خواهد گذاشت.
زانتي ادامه داد: مالديني و كارلوس دو تن از بازيكناني هستد كه همواره آنها را ستودهام. در دنياي فوتبال از مالديني درسهاي بزرگي گرفتهام و از زماني كه در ليگ ايتاليا بازي ميكنم، او را از نظر شخصيتي ستايش كردهام.
زانتي 33 بار براي تيم تالرس، 66 بار براي بانفيلد، 12 بار براي تيم زير 23 سالههاي آرژانتين، 140 بار براي تيم بزرگسالان آرژانتين و 748 بار براي اينترميلان به ميدان رفته است.
وي در پايان گفت: بازي در برابر رم براي من بسيار مهم خواهد بود. از طرفي به شكستن ركورد فكر ميكنم و از طرفي به پيروزي در اين بازي. اگر رمي ها را شكست دهيم، به ديدار نهايي راه خواهيم يافت. پس از هزارمين بازي، همچنان به فوتبال ادامه خواهم داد تا اينكه روزي احساس كنم ديگر كافي است.
انتهاي پيام/