خبرگزاري آريا-همزمان با افزايش محبوبيت حزب جبهه ملي فرانسه، مردم اين کشور براي نشان دادن نگرانيهاي خود از رشد بيگانههراسي و نژادپرستي تظاهرات کردهاند.
به گزارش خبرگزاري آريابه نقل ازپرس تي وي،معترضان از اين امر ميترسند که جبهه ملي به عنوان بزرگترين حزب راست اروپا، در انتخابات سال آينده اين کشور پيروز شود و سياستهاي بيگانهستيزي و مخالفت با مهاجرت خود را در فرانسه اجرا کند.
پاکائوک آمادو از انجمن کارگران مهاجر در اين خصوص به خبرنگار پرس تيوي گفت: "ما در کشوري متمدن زندگي ميکنيم و به عنوان کارگري خارجي بايد عليه جبهه راست ملي مبارزه کنيم؛ زيرا آنها بهشدت با حضور خارجيها در فرانسه مخالف هستند".
وي افزود:" ما همچنين براي حمايت از همکاران فرانسوي خود اينجا هستيم که از برتري گروههاي فاشيست راضي نيستند".
آمادو تاکيد کرد: "ما به اين منظور در اين تظاهرات حاضر شدهايم که با صدايي بلند و رسا نگراني خود را از رفتار جبهه راست ملي با مهاجران ابراز کنيم. از آنجاييکه حزب ملي با مهاجران رفتار عادلانهاي نداشته است ما تا کنون هم دوران سختي را گذراندهايم."
بر اساس اين گزارش، هنگاميکه ژان ماري لوپن به عنوان رهبر جبهه راست ملي انتخاب شد، چندان از حمايت مردم فرانسه برخوردار نبود؛ اما با روي کار آمدن مارين لوپن دختر وي، به عنوان رئيس جديد اين حزب در ماه ژانويه (دي/بهمن)، اوضاع تغيير کرده است.
از آن زمان به بعد وي توانسته است در اکثر نظرسنجيها از نيکولا سارکوزي رئيس جمهور فرانسه، دومينيک دو ويليپن نخست وزير پيشين اين کشور و ديگر نامزدهاي احزاب چپ پيشي بگيرد.
اين در حالي است که حزب راست افراطي اتخاذ هر گونه اقدام خشن را عليه خارجيها رد کرده و تنها خاطرنشان ساخته است که مشاغل فرانسوي بايد به دست نيروهاي اين کشور باشد و رقباي سياسي خود را مسئول بروز آشفتگيهاي اجتماعي دانسته است.