پاسخ به:اخبار جهان
چهارشنبه 21 اردیبهشت 1390 11:21 AMانتقاد فعالان محيط زيست از پليس روسيه
خبرگزاري آريا- فعالان محيط زيست خشونت پليس روسيه در برخورد با تظاهرکنندگان معترض به قطع درختان جنگلي در خارج از مسکو را محکوم کردند.
به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از واحد برون مرزي، يوگنيا چيريکوا Yevgeniya Chirikova، رهبر جنبش محافظت از جنگل خيمکي ، با " وحشتناک" خواندن اقدام پليس در ضرب و شتم معترضان، از بازداشت بيست و پنج فعال محيط زيست که در اين تجمع حضور داشتند، انتقاد کرد.
به گزارش ريانوويستي،پليس روسيه روز يکشنبه بيست و پنج تن از کساني را که در اعتراض به قطع درختان جنگلي در خارج از مسکو به منظور احداث يک بزرگراه بحث برانگيز تظاهرات کرده بودند،بازداشت کرد. هماهنگ کننده اين تظاهرات، رهبر حزب ليبرال يابلوکو و سرگئي اودالتسوف رهبر يکي از جنبش هاي مخالف چپگراي روسيه نيز در ميان بازداشت شدگان بودند. حدود دويست تا سيصد تن در اين تظاهرات شرکت کردند.
دولت روسيه در سال 2006 از طرح ساخت بزرگراهي از مسکو به سن پترزبورگ ، که از ميان جنگل خيمکي مي گذرد، خبر داد. اين طرح با مخالفت گسترده طرفداران محيط زيست روبرو شد. آنها معتقدند دولت فقط با اهداف اقتصادي و براي دستيابي به سود بيشتر اين تصميم را اتخاذ کرده است.
تلاش فعالان مخالف ساخت بزرگراه خيمکي با حمايت مردمي رو به رو شده است.تظاهرات بزرگ تابستان سال 2010 باعث شد رئيس جمهور روسيه اجراي اين طرح را به صورت موقت به حالت تعليق درآورد.