«شرح ماجرا» و «بصيرت در عصر جنگ نرم» در نمايشگاه كتاب

خبرگزاري فارس: محمدي مدير غرفه موسسه پژوهشي انقلاب اسلامي گفت: كتاب‌هاي «شرح ماجرا» و «بصيرت در عصر جنگ نرم» و سفر به قم با پرداختن به بيانات و ديدگاه‌هاي مقام معظم رهبري براي نخستين بار در نمايشگاه كتاب عرضه شده است.

مدير غرفه موسسه پژوهشي انقلاب اسلامي در گفت‌وگو با خبرنگار ايثار و شهادت باشگاه خبري فارس "توانا "‌در خصوص جديدترين آثار ارائه شده در اين موسسه اظهار داشت: كتاب‌هاي «از تهاجم فرهنگي تا جنگ نرم»‌، «بصيرت در عصر جنگ نرم»، «شرح ماجرا»، «نكته‌هاي ناب»، «سفر به قم»، «حماسه‌سازان پايداري» و «نوبهار جان و دل» از مجموعه‌هاي جديد چاپ شده اين موسسه انتشاراتي است كه با پرداختن به بيانات و ديدگاه‌هاي مقام معظم رهبري در عرصه‌هاي مختلف فرهنگي گردآوري شده است.

وي در مورد ديگر آثار ارائه شده موسسه پژوهشي انقلاب اسلامي گفت: كتاب «معارف انقلاب اسلامي»، «دغدغه‌هاي فرهنگي»،‌ «حديث ولايت»، «مطلع عشق»، «نسيم مبارك عاشورا»، «آمريكا»، «حقيقت هميشه زنده است»، «سرمشق پنجم» از ديگر آثار ارائه شده در نمايشگاه بين‌المللي كتاب است.
انتهاي پيام/و