در گفت‌وگو با فارس
نژادزماني: بوناچيچ مدنظرمان هست اما مرفاوي گزينه اول ماست

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه مس كرمان گفت: گزينه اول سرمربيگري ما براي فصل آينده صمد مرفاوي است اما گزينه‌هاي ديگري هم داريم.


 

فتح الله نژادزماني در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس در مورد وضعيت سرمربي تيم مس براي فصل آينده گفت: در حال مذاكره با مرفاوي هستيم. او گزينه اول سرمربيگري ما است زيرا اين فصل همراه تيم ما بوده است. البته گزينه‌هاي ديگري مانند لوكا بوناچيچ و سايرين هم هستند اما مذاكرات خوبي با مرفاوي داشته‌ايم.

مديرعامل باشگاه مس در مورد از دست رفتن شانس مسلم صعود مس سرچشمه به ليگ برتر در دو هفته گذشته، اظهار داشت: در بازي‌هاي آخر بازيكنان تيم ما دچار استرس شدند و اميدوارم كه در ساري بازي خوبي انجام دهند. با اين حال صعود تيم مس سرچشمه تا اين مرحله هم نشان از توان بالاي فوتبال استان كرمان است.

وي در مورد شايعه تباني بين برخي تيم‌هاي بالاي جدول در ليگ دسته اول و اينكه گفته مي‌شود به تيمي پيشنهاد 500 ميليون توماني شده تا اين تيم محكم بازي نكند عنوان كرد: من اين شايعه را نشنيدم ولي بازيكنان يك تيم بايد با اتكا به توانايي‌هايشان مقام بياورند و پرداخت چنين پول‌هايي اگر صحت داشته باشد ارزشي ندارد و فقط فوتبال را ناپاك جلوه مي‌دهد.
انتهاي پيام/