پاسخ به:اخبار گوناگون امروز
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390 1:32 PMخبرگزاري فارس: سفير اردن در دمشق نامه وزارت امور خارجه كشور خود را در خصوص بازداشت 20 اردني در سوريه و اطلاع درباره سرنوشت آنان تسليم وزارت خارجه سوريه كرد.
به گزارش فارس، «عمر العمد» سفير اردن در دمشق نامه كتبي و رسمي وزارت امور خارجه كشور خود را در خصوص اطلاع از سرنوشت 20 اردني كه در ناآراميهاي سوريه بازداشت شدند، تسليم وزارت خارجه سوريه كرد.
به گزارش روزنامه الرأي اردن، «محمد الكايد» سخنگوي وزارت خارجه اردن اعلام كرد كه اين وزارتخانه هنوز هيچ پاسخي از طرف سوري دريافت نكرده است ولي اعلام شده است كه در اسرع وقت پاسخ اين نامه داده خواهد شد.
در همين خصوص الكايد اعلام كرد كه وزارت خارجه اردن تماسهايي با سفارت اردن در سوريه برقرار كرده است و سرنوشت شهروندان اردني را كه بازداشت شدهاند پيگيري ميكند.
همچنين وزارت خارجه اردن اعلام كرد كه هيچ فرد اردني تا كنون در سوريه جان خود را از دست نداده است و تماسها براي پيگيري سرنوشت افراد بازداشت شده ادامه دارد.
انتهاي پيام/.++