پاسخ به:اقتصادی
دوشنبه 19 اردیبهشت 1390 12:39 PMاحداث 200 هزار هکتار شبکه آبياري و زهکشي در سال 90
خبرگزاري آريا- سرپرست شرکت مديريت منابع آب ايران از احداث افزون بر 200 هزار هکتار شبکه هاي آبياري و زهکشي جديد در سال جاري در کشور خبر داد.
به گزارش سرويس اقتصادي آريا، "محمد حاج رسوليها"، اظهار داشت: قرار است تا پايان سال جاري افزون بر 200 هزار هکتار شبکه آبياري و زهکشي در کشور ايجاد شود.
حاج رسوليها با اشاره به حمايت هاي رييس جمهوري از احداث شبکه هاي آبياري و زهکشي، افزود: اين طرح ها با اعتباري افزون بر 25 هزار ميليارد ريال اجرا مي شود.
حاج رسوليها با بيان اينکه در زمان کنوني نزديک به يک ميليون و 800 هزار هکتار شبکه آبياري و زهکشي در کشور وجود دارد، گفت: افزون بر اين ميزان مي بايست تا پايان دولت دهم نزديک به 543 هزار هکتار شبکه آبياري و زهکشي جديد احداث شود که نيازمند يک عزم جدي است.
سرپرست شرکت مديريت منابع آب ايران همچنين تصريح کرد: اعتبار اجراي اين طرح ها از محل منابع دولتي، فروش اوراق مشارکت، صندوق ذخيره توسعه ملي و ديگر منابع تامين مي شود.
کد خبر: 20110508160158