در مصاحبه با جروزالم پست؛
رئيس رژيم صهيونيستي: عباس قطعا هنوز شريك ماست

خبرگزاري فارس: رئيس رژيم صهيونيستي با انتقاد از توافق آشتي فتح-حماس تاكيد كرد رئيس تشكيلات خودگردان فلسطين هنوز شريكي براي تل‌آويو است.

به گزارش فارس، "شيمون پرز " در مصاحبه با روزنامه صهيونيستي "جروزالم پست " با وجود آنكه "محمود عباس " هفته گذشته با سران حماس توافقنامه آشتي ملي را امضا كرد گفت: عباس قطعا هنوز شريك صلحي براي اسرائيل است.

پرز در اين مصاحبه كه به مناسبت شصت و سومين سال ايجاد رژيم صهيونيستي انجام شد توافق آشتي فتح و حماس را يك پل موقت ارزيابي كرد.

پرز با انتقاد از عباس به دليل امضاي توافقنامه آشتي گفت: اما اين امر به اين معنا نيست كه من نيازي به گفت‌وگو با وي ندارم... من قصد ندارم به اردوگاه صلح فلسطين پشت كنم حتي اگر از آن انتقاد كنم.

وي ادامه داد: عباس يك شريك صلح بوده و باقي مي‌ماند چرا كه او خواستار برگزاري مذاكرات صلح با اسرائيل است...او با خشونت مخالف و خواستار صلح است.

رئيس رژيم صهيونيستي در خصوص رهبري جديد فلسطين به پيش شرط‌هايي از جمله اينكه حماس اسرائيل را به رسميت بشناسد، توافقنامه‌هاي قبلي را بپذيرد و تروريسم را رد كند، اشاره كرد.

پرز همچنين گفت "بنيامين نتانياهو " نخست وزير اسرائيل بايد اين درخواست‌ها را در كانون سخنراني‌ها و ديدارهاي خود در آمريكا در اواخر ماه جاري ميلادي قرار دهد.

اين مقام ارشد صهيونيست در پاسخ به اين سوال كه آيا اسرائيل بايد كشور فلسطين را به رسميت بشناسد گفت: من طرفدار به رسميت شناختن آنها هستم به شرطي كه نيازهاي امنيتي اسرائيل را به رسميت بشناسند.

وي در پايان در پاسخ به اين سوال كه آيا پيش بيني مي‌كند قيام‌هاي انقلابي به ايران برسد مدعي شد: ايران كانديداي خوبي است. آنها شايستگي اين قيام‌ها را دارند.

اظهارات پرز در خصوص قيام‌هاي منطقه در حالي مطرح مي‌شود كه رژيم صهيونيستي به دليل سرنگوني رژيم حسني مبارك در نگراني عميقي به سر مي‌برد و از روي كار آمدن دولتي اسلامگرا كه رابطه با تل‌آويو را قطع نمايد وحشت دارد.
انتهاي پيام/